Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Iryna žalostno dejala: konec je!

10. 4. 2017; 07.30
Avtor: K.A.
Iryna

foto: POP TV

V peti oddaji Zvezde plešejo se je šov znova grenko končal za enega izmed parov. Kdo se je moral tokrat posloviti s plesnega parketa?

Iryna in Nejko sta tokrat zaplesala energični quickstep in se za trenutek vrnila tudi v otroštvo lepe Ukrajinke, ki se je v otroštvu večkrat lovila po drevesih in skakala s kolebnico. S soplesalcem sta zaplesala v tonih ruske pesmi Ochi Chernye, Iryna pa je na plesnem parketu razkrila tudi nekaj svoje duše.

Ukrajinska manekenka, ki je bila že nekajkrat na udaru sodniških kritik, se jim tudi tokrat ni izognila. "Po eni strani uživaš in imaš samozavest, pa vendarle sem imel občutek, da bi se lahko bolj prepustila," je pričakoval več Andrej Škufca. Katrina Venturini je po koncu plesne točke poudarila, da je quickstep sicer hiter ples, a je vseeno pričakovala, da bo nekoliko bolj sproščena v plesu. "A iz tedna v teden napreduješ," je zaključila. Nika Ambrožič Urbas je bila mnenja, da je ples Irynin velik adut, od nje pa si želi še veliko več. Sodniške ocene so bili tudi tokrat za njiju precej nizke. Andrej jima je dodelil oceno štiri, Katrina šest, Nika šest in Lado šest.

Na lestvici sta bila ta teden povsem na repu, na koncu pa ju niso rešili niti glasovi gledalcev in oboževalcev. "Konec je," je razočarano dejala Iryna. "V glavnem Nejko me sovraži, ne saj me ne, jaz sovražim samo sebe, no ja saj ne. Čisto beden "filing" imam, ko veš, da nekaj lahko narediš in potem tega ne pokažeš. Očitno sem v življenju rabila to izkušnjo, da se nekaj naučim iz tega. Žal je zdaj konec, treba se bo vrniti v resnično življenje, to je bil zdaj La la land. Lepo je bilo in hvala vsem za glasove."

V boju za plesni globus tako ostaja le še osem parov, le komu pa bo uspelo v bitki ostati vse do konca?

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Ljubosumje udarilo na plan, Matej brez moči
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ljubosumje udarilo na plan, Matej brez moči
naslednji članek
Alma zelo nervozna: Tekmovalka izgubila razum!
Resničnostni šovi
Alma zelo nervozna: Tekmovalka izgubila razum!
#obraziavenija
obraziavenija