Aleksander Lukašenko
Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod premestil več bataljonov

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšne Maje Martine Merljak še niste videli

11. 4. 2017; 06.30
Avtor: K.A.
Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak in Miha Perat foto: POP TV

Maja Martina Merljak in Miha Perat sta se v nedeljski oddaji predstavila z eksplozivno sambo. A časa za počitek seveda ni. Zdaj pa je jasno od kod črpata vso energijo, ki jo potrebujeta za naporne treninge.

Nedelja je za nami, ponedeljek pa začenjava najprej z zajtrkom, ki ga nama pripravlja sama Maja Martina Merljak. Pol pa v dvorano in novim zmagam naproti," je po naporni nedeljski oddaji zapisal njen plesni partner Miha in tako vsem razkril od kod črpata vso energijo, ki jo potrebujeta za vse naporne treninge in plesne izzive.

V zadnji oddaji Zvezde plešejo sta se odlično izkazala, ko sta pred sodnike stopila v ritmih energične sambe in požela odlične sodniške ocene. "Kakšen zagon! Ti si kot dobro napolnjen akumulator," je bila nad Majo Martino navdušena Nika Ambrožič Urbas, ki je znana po svojih izvirnih in drugačnih komentarjih, ki je sicer priznala, da pogreša malček mesenosti. Katarini Venturini se je zdel za sambo precej hiter tempo glasbe. "Pri korakih sem videla dobro samba akcijo." Andrej Škufca pa je odlično povzel, da je mlada, energična in zagnana in da je prav na takšen način predstavila tudi sambo - je pa imela po njegovem mnenju malce težav s sledenjem glasbi. "Dragi moji tekmovalci, jaz vas strašansko cenim, ker vem, skozi kakšen napor greste vi," je presenetil vse prisotne plesalce in jim s tem dal potrditev, da delajo več kot odlično. Dal jima je oceno štiri, Katarina sedem, Nika sedem in Lado osem.

V nedeljski oddaji sta se tako zavihtela na drugo mesto lestvice, zdaj pa ju znova čakajo novi plesni izzivi in naporni treningi osvajanja nove koreografije in plesnih korakov.

prejšnji članek
Tako se je Jezeršek norčeval iz njegovega modrega jezika!
Resničnostni šovi
Tako se je Jezeršek norčeval iz njegovega modrega jezika!
naslednji članek
Bi Adelino iz Štorije prepoznali na ulici?
Svet slavnih
Bi Adelino iz Štorije prepoznali na ulici?
#nasazenazenska
nasazenazenska