zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Caitlyn Jenner: Znebila sem se penisa!

12. 4. 2017; 09.00
Avtor: D. B.
caitly jenner

foto: Profimedia

Neprestano so jo spraševali, ali bo spremenila spol, zato je bila pod pritiskom. Priznala je, da ji ni bilo težko, ko se je znebila penisa.

Videti je, da se je tranzicija nekdanjega olimpijca Bruca JennerjaCaitlyn Jenner (67) končala januarja. V svoji knjigi The Secrets of My Life Caitlyn piše, da se je januarja odločila za operacijo spola. 

"Operacijo sem prestala odlično, ne le da sem zdaj srečna, ampak sem tudi svobodna," piše Jenner in dodaja, da je končno "kompletna".

Pojasnila je, da se je odločila za ta korak, saj so jo ljudje neprestano spraševali, ali bo spremenila spol in je bila zaradi tega pod pritiskom. Potem sem sklenila: "Zakaj se ga ne bi znebila? To je le penis. Nič posebnega ni na njem, razen da lahko opraviš malo potrebo v gozdu," je še napisala.

Caitlyn se je pred dvema letoma prvič kot ženska pojavila na naslovnici revije Vanity Fair ter dejala, da je srečna, ker po dolgi borbi končno živi svoj pravi jaz. "Bruce je moral vedno živeti v laži. Vsak dan je s seboj nosil skrivnost, od jutra do večera ... Ko je izšla naslovnica Vanity Faira, je postal svoboden," je takrat povedal.

Preberite tudi, kako je Kyle Jenner šokirala s svojimi prsmi. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Igralka Ene žlahtne štorije noče na ulico
Svet slavnih
Igralka Ene žlahtne štorije noče na ulico
naslednji članek
Ljubezen po domače: S temi besedami jo je Tomaž popolnoma razočaral ...
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: S temi besedami jo je Tomaž popolnoma razočaral ...