Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Shakira v svoji novi pesmi izpovedala ljubezen slavnemu nogometašu

12. 4. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
Shakira, Gerard Pique

foto: Profimedia

Kako se je priljubljena kolumbijska pevka zaljubila?

Priljubljena 40-letna kolumbijska pevka Shakira je že od leta 2011 v zvezi s španskim nogometašem in članom Barcelone, Gerardom Piquéjem. Par ima skupaj že dva sinova, 4-letnega Milana in 2-letnega Sasha, a podrobnosti zasebnega življenja vseeno vztrajno skrivata pred javnostjo. Zdaj pa je pevka naredila presenetljivo potezo in je svojo ljubezen do slavnega nogometaša izpovedala s pomočjo svoje nove pesmi, Me Enamoré (Zaljubila sem se). 

''Življenje se mi je pričelo spreminjati v noči, ko sem te spoznala. Malo sem imela za izgubiti in stvari so se odvile tako. Mislila sem si, saj je še otrok, ampak 'kaj naj naredim'? Poglej kako lepa stvar, najbolj okrogle ustnice, všeč mi je ta brada,'' so določeni izseki pesmi, ki tudi s pomočjo videospota nakaže na to, da govori o pevkini veliki ljubezni. Z besedilom sicer izpostavi to, da je nogometaš kar 10 let mlajši od nje, a da to pri ljubezni ni igralo velike vloge. Kasneje v besedilu namigne tudi na to, da bo par imel še kakšnega otroka, saj si jih sama želi imeti kar 10, a da sta 2 odličen začetek. 

Par ima skupaj že 2 otroka, pevka si jih očitno želi 10. foto: Profimedia

''Napisala sem jo, ker sem želela povedati, kako sem spoznala Gerarda in se zaljubila,'' pa je v zadnjem intervjuju priznala priljubljena pevka. 

Par se je sicer spoznal leta 2010, ko je Gerard sodeloval pri snemanju videospota za pesem Waka Waka (This Time for Africa). Shakira je bila takrat še v razmerju z nekdanjim partnerjem, odvetnikom Antoniom de la Rúo, s katerim sta se razšla avgusta istega leta. Po pesmi sodeč pa je bil ravno nogometaš Barcelone kriv za razpad razmerja, saj se je Shakira očitno vanj zaljubila na prvi pogled. 

prejšnji članek
Le en ščepec, pa boste enkrat hitreje shujšali!
Zdravje
Le en ščepec, pa boste enkrat hitreje shujšali!
naslednji članek
Voditeljica POP TV: očitno moram biti malo bolj jezna
Resničnostni šovi
Voditeljica POP TV: očitno moram biti malo bolj jezna