stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Filip Flisar je s to objavo šokiral oboževalce

13. 4. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
Flipi Flisar

Filip Flisar

Je smuči res postavil v kot?

Zadnja sezona v smučarskem krosu za najboljšega in najbolj prepoznavnega smučarja, Filipa Flisarja, ni bila najboljša. Skozi celotno sezono se je boril sam s sabo, nikakor pa mu ni uspelo prog izpeljati tako, kot jih zna. Za piko na i pa je tudi na svetovnem prvenstvu izgubil že zagotovljeno medaljo, ki mu jo je komisija tekmovanja vzela zaradi napačno izpeljane proge. Ga je vse skupaj tako zelo načelo, da bo opustil kariero in smuči postavil v kot? 

Danes je na svojem facebook profilu presenetil svoje oboževalce in oboževalce smučarskega krosa. Objavil je namreč videoposnetek, na katerem se simpatični Štajerec ukvarja s popolnoma drugačnim športom. Zagotovo športom, ki ga pri njemu niste vajeni. Filip namreč na posnetku drsa, a ne samo drsa, na ledu izvaja prave prvine umetnostnega drsanja. Ob objavi pa je zapisal: ''Dragi oboževalci, žal mi je, ampak umetnostno drsanje je ukradlo moje srce.''

Seveda smučanja ne bo zamenjal za drsanje, vseeno pa moramo priznati, da mu gre odlično od nog. ''Ena sama gracioznost in eleganca te je,'' pa je komentiral en izmed Filipovih sledilcev. Se strinjate? 

Preverite še, kje se je Filip po naporni sezoni sproščal. Kliknite tukaj! 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Prihaja čustvena zmeda!
Horoskop
Tedenski horoskop: Prihaja čustvena zmeda!
naslednji članek
Katarina Čas sporočila veselo novico
Svet slavnih
Katarina Čas sporočila veselo novico