nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Princ William, je to najbolj čuden pogovor vseh časov?

20. 4. 2017; 10.01
Avtor: D. B.
heads together

foto: Profimedia

Princ William poklical Lady Gaga. O čem sta govorila? Poglejte v spodnjem videoposnetku!

Le dan po tem, ko je princ Harry v intervjuju za britanski Daily Telegraph priznal, da je v sebi potlačil občutke ob izgubi mame, kar ga je na koncu pripeljalo do tega, da je moral poiskati strokovno pomoč, je o psihičnih težavah spregovoril tudi njegov brat, princ William, in to v videopogovoru s pop pevko Lady Gaga.

Vojvoda je v sklopu kampanje Heads Together, katere cilj je spremeniti družbeni odnos do psihičnih bolnikov, odkrito spregovoril o pomembnosti pogovora o psihičnih motnjah, njegov sogovornik pa je bila priljubljena pevka Lady Gaga, ki je v odprtem pismu pred časom priznala, da je bila več let depresivna, imela je napade tesnobna in bila povsem brez volje do življenja.

foto: Profimedia

Videopogovor si lahko ogledate spodaj pa tudi na facebooku kraljeve družine ter na uradni spletni strani omenjene kampanje. "Zelo pomembno je, da to ni tabu tema," je dejal med drugim dejal princ William, pred tem pa razkril, da se je s soprogo Kate dogovoril, da bo svoja dva otroka vzgajal tako, da bosta odprto govorila o teh stvareh. "Catherine in jaz se strinjava in si oba želiva, da George in Charlotte odrasteta tako, da bosta sposobna govoriti o svojih občutkih. Pred leti sva obiskala niz šol, kjer naju je presenetilo, kako jasno otroci izražajo svoje občutke, česar mnogi odrasli ne zmorejo," je še povedal.

Preberite tudi, s čim je Kate zasenčila modno ikono. Kliknite tukaj!

foto: Profimedia

prejšnji članek
Tina Maze nekoč na smučeh, danes pa takole
Svet slavnih
Tina Maze nekoč na smučeh, danes pa takole
naslednji članek
Sodnik MasterChefa želel udariti tekmovalca
Resničnostni šovi
Sodnik MasterChefa želel udariti tekmovalca