900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Poželjiva Sara v resničnem življenju odvrgla oblačila!

22. 4. 2017; 10.00
Avtor: V. M.
Inti Šraj

Leta 2009 je postala Sanjsko dekle znane moške revije, za katero je odstrla tančice intime in zadržano razgaljena prebudila domišljijo bralcev. foto: Šimen Zupančič

Spremljate humoristično nadaljevanko Dragi sosedje? V najbolj smešni hiši te pomladi prebiva tudi zapeljiva soseda Sara Jagodič, ki jo upodablja nadarjena igralka Inti Šraj.

Zapeljiva Sara


Sara je zapeljiva stanovalka večstanovanjske hiše, v kateri se odvijajo sila zanimive peripetije. Dogajanje, ki ga lahko spremljamo na malih zaslonih, popestri zlasti Sara, ki meša glave moškemu delu prebivalcev. Vitka temnolaska je namreč ustvarjena za poželenje in prav slednjega se še kako zaveda. Kratkočasi se z manipuliranjem prav vseh moških v bloku, zlasti pa se rada zabava s študentoma Luko in Borisom. Sicer pa jo v življenju zanimata predvsem moč in denar, torej vse tisto, česar ji zaljubljena študenta ne moreta ponuditi.

Svetovljanka, kreativka, mamica
V Sarine zapeljive obleke je zdrsnila nadarjena igralka Inti Šraj, ki tudi sicer velja za zelo lepo žensko. Leta 2009 je postala Sanjsko dekle znane moške revije, za katero je odstrla tančice intime in zadržano razgaljena prebudila domišljijo bralcev.

Sicer pa Inti ne pritiče le oznaka lepotice. Svetovljanka je na svoji poti nanizala zavidljive karierne uspehe. Med največjega zagotovo sodi glavna ženska vloga fatalne Evropejke Tereze v epskem filmu Do konca, ki je nastal pod taktirko največjega makedonskega režiserja Stoleta Popova. Sicer pa ste lahko lepo igralko s prikupno govorno napako zasledili tudi v celovečernem filmu Vampir z Gorjancev in nadaljevanki Strasti.

Inti je svoje igralske veščine kalila v Franciji, kamor segajo tudi njene družinske korenine. Njena mati namreč prihaja iz Francoske Gvajane, z očetom Slovencem sta se spoznala v Nepalu. Poleg igralstva njeno življenje prepleta tudi likovna umetnost in ples, ki jo je popeljal skozi vse odtenke zvrsti. Inti je kreativna ženska, katere zasebno življenje bogatita tudi fant in skoraj dve letni sinek.

Preberite še: Dvojec Maraaya presenetil s svojo oznanitvijo

prejšnji članek
Vsaj enkrat v življenju morate narediti to!
Zdravje
Vsaj enkrat v življenju morate narediti to!
naslednji članek
Ljubezen po domače: Voditeljica presenetila z odločitvijo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Voditeljica presenetila z odločitvijo