franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

MasterChef: Iz maščevanja zažgal garderobo svojih staršev!

21. 4. 2017; 06.30
Avtor: D. B.
Sašo Weilgoni - Mš  1

foto: Pop TV

Izpadli tekmovalec Sašo Weilgoni - Mš iz maščevanja zažgal velik del očetove in mamine garderobe. "Ogenj me privlači v vseh pogledih," priznava.

Izpadli tekmovalec tekmovalne televizijske kuharske oddaje MasterChef Slovenija Sašo Weilgoni - Mš je s svojim nastopom pri televizijskih gledalcih vzbujal veliko pozornost. Kot je sam dejal, so mu pri sproščenem nastopu pred kamerami veliko pomagale izkušnje, ki jih je dobil v improvizacijskem gledališču oziroma Impro ligi. A, Sašo je očitno že od malih nog dobro vedel, kako pritegniti pozornost drugih. Tekmovalec je namreč odkrito priznal, da je v svojem otroštvu, ker se nihče ni želel ukvarjati z njim, zažgal velik del očetove in mamine garderobe, ki se je sušila v kopalnici. Seveda je potem dobil pozornost staršev, najbrž pa tudi kaj drugega. Kakorkoli, na vprašanje, zakaj je posegel po tako skrajnem ukrepu in ali je po duši piroman, je odgovoril: "Ogenj me privlači v vseh pogledih tako kot v strastni ljubezni tudi pri kuhanju. In če gledaš ogenj, se lahko kar izgubiš v njem."

Sicer Sašo danes ne živi več skupaj s starši, a sta mu slednja očitno požig garderobe oprostila. Na vprašanje, kako na tekočem je sicer v svojem življenju s televizijskimi kuharskimi oddajami, je namreč odgovoril: "Pri kuharskih oddajah nisem tako na tekočem, ker ni časa, pa še TV-ja nimam. Včasih pri starših pogledam kaj, če je po televiziji."

Preberite tudi: Sodnik MasterChefa želel udariti tekmovalca. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Miranova mati razkrila, koliko deklet je že imel
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Miranova mati razkrila, koliko deklet je že imel
naslednji članek
Dovolj je en obrok, pa boste očistili jetra, črevesje, okrepili kri
Zdravje
Dovolj je en obrok, pa boste očistili jetra, črevesje, okrepili kri