stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja žena Johnnyja Deppa uradno potrdila sveže razmerje

24. 4. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
amber heard depp

foto: Profimedia

Očitno je skrivanja konec.

Amber Heard je maja lansko leta presenetila, ko je po zgolj letu dni zakona vložila zahtevek za ločitev od ameriškega igralca Johnnyja Deppa. Po umazani ločitvi, v kateri je manekenka svojega zdaj že nekdanjega moža obtoževala tudi fizične zlorabe in njegovemu izplačilu dobrih 6 milijonov evrov, je zdaj očitno čas, da svetlolasa manekenka najde drugo srečo. 

Kmalu po oznanitvi ločitve od ameriškega igralca se je Amber pričela pojavljati v družbi multi milijonarja in kar 14 let starejšega Elona Muska. 45-letni Elon je najbolj znan kot produktni arhitekt najbolj prestižnih avtomobilom Tesla. Poleg tega pa se ukvarja tudi s tehnologijo za potovanja v vesolje, je lastnik priljubljenega plačilnega sistema PayPal in naj bi bil 21. najbolj vpliven zemljan. Kljub temu, da so Amber in Elona le redko dejansko ujeli skupaj, pa je zdaj očitno čas, da se razmerje tudi uradno potrdi. Heardova je namreč na svojem instagram profilu objavila prvo skupno fotografijo na kateri par sedi za mizo, na Elonovem licu pa je viden odtis njenih ustnic. Podobno fotografijo v nekoliko drugačni pozi pa je na svojem instagramu delil tudi Elon.

Kljub temu, da so se govorice o njunem razmerju pojavile že poleti lanskega leta, pa se je Elon šele novembra uradno ločil, že drugič, od svoje takratne žene, britanske igralke Talulah Riley, Morda je bil to eden izmed razlogov, da sta razmerje tako dolgo in uspešno tudi prikrivala. 

Preberite še: Znana Slovenka razkrila, kaj si misli o materinstvu.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

prejšnji članek
Manca Špik in Isaac Palma: Kaj počneta?
Svet slavnih
Manca Špik in Isaac Palma: Kaj počneta?
naslednji članek
Tomi Meglič danes ljubi Taro, je na Meto že pozabil?
Svet slavnih
Tomi Meglič danes ljubi Taro, je na Meto že pozabil?