Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Mateju gresta tekmovalki vidno na živce

26. 4. 2017; 07.30
Avtor: K.M.
Matej Rupar

foto: POP TV

Si ju tudi sam ne predstavlja na svoji kmetiji?

Matej Rupar je na svoji kmetiji v Robu dekletoma, ki sta ostali, pripravil prav posebno nalogo, ki je pokazala, katera je bolj primerna za delo in opravila v naravi. Metka in Urša nad zadanim delom nista bili najbolj navdušeni, je pa Matej vidno pokazal, da tudi sam ni navdušen nad njunim obnašanjem. 

Po dekleti je Matej prišel s traktorjem in bil ob tem začuden nad njunim, predvsem Uršinim videzom. ''Jooj, kaj Urša dela. Pinki superge, mislim, to pa ni za pogledati,'' je bil kar nekoliko živčen, zaradi Uršinega izbora oblačil. Nato pa ju je še obvestil, da se bosta peljali na prikolici traktorja, nad tem pa je bila Metka kar navdušena, Urša pa zopet ne. ''Ko sem videla Mateja in njegovo prikolico ter traktor, sem bila čisto šokirana, ker sem vedela, da bom morala delati in še nikoli nisem bila niti blizu traktorja,'' je povedala v izjavi. 

Še večji šok pa sta obe doživeli na njivi, ko jima je Matej povedal, da bosta morali pobirati krompir, ki je seveda skrit tudi pod zemljo. Najbolj pa sta se prestrašili za svoje skrbno urejene nohte. Ob vprašanjih pa se je Matej sicer zadrževal, a se mu je videlo tako na obrazu, kot tudi v načinu govora, da dekleti nista ravno sanjski za delo na kmetiji in da se sam tega zaveda. Med njima pa je pripravil še tekmovanje, saj se drugače sploh ne bi izkazali. ''Predlagal sem tekmovanje, ker če ga ne bi, se bi to vleklo v nedogled. Nobene volje ni bilo videti, tako da sta vsaj malo razvili tisto delovno temperaturo.'' Na koncu je zmagala Metka, ki je za nagrado dobila sanjski zmenek z Matejem. 

Preberite še: Si je Miran zapečatil usodo?

prejšnji članek
FOTO: Tudi ta znana starleta ima celulit
Svet slavnih
FOTO: Tudi ta znana starleta ima celulit
naslednji članek
Profesorica in učenec: Tega o ženi znanega politika še ne veste!
Svet slavnih
Profesorica in učenec: Tega o ženi znanega politika še ne veste!