pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ta plesni par je odletel iz šova Zvezde plešejo

8. 5. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Igor in Lejna

Igor in Lejna med svojim zadnjim nastopom. foto: POP TV

Tokratna oddaja Zvezde plešejo je bila posvečena muzikalom, ob koncu pa se je moral en plesni par znova posloviti od nadaljnje bitke za plesni globus.

Po tedni dni premora so se plesni pari znova pomerili v šovu Zvezde plešejo, ki je bila tokrat posvečena muzikalom. Za plesni globus se je sinoči borilo le še 6 parov, bitka za končno zmago pa je tako iz tedna v teden bolj napeta.

Tokratna oddaje je bila žal zadnja za Igorja in Lejno, ki sta se na plesnem parketu predstavila z muzikalom Fantom iz opere. Z Lejno sta občinstvo navdušila z dramatičnim tangom in se resnično vživela v svoji vlogi. Žal pa njune sodniške ocene niso bile najbolj visoke, še posebej kritičen pa je bil vedno strogi Andrej. "Videl sem, da si se zares potrudil, a še vedno nimaš prave plesne moči," je bil kritičen. Na koncu so ju sodniki ocenili takole: Andrej jima je dal oceno štiri, Katarina, Nika in Lado pa sedem. Končni seštevek, skupaj z glasovi gledalcev, je bil enostavno prenizek in tako sta se morala z grenkim okusom v ustih posloviti od nadaljnjega tekmovanja.

"Počutim se odrešujoče, zaradi tega, ker je padla ena velika skala od mene in se mi zdi, da bom veliko lažje zadihal. V zadnjih treh nastopih se mi je ta skala vse bolj večala in se nikakor nisem mogel sprostiti. Šele danes, ko sem zadnjič odplesal, se je ta skala odvalila in sem zopet postal stari Igor, ki se veseli, ki pleše in je zadovoljen s svojim življenjem, kot sem bil nekoč," je ob koncu dejal Igor, ki obljublja, da bo še naprej plesal.

Preberite še: Obraz POP TV naznanil veliko novico.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Metka pokazala svoj obraz
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Metka pokazala svoj obraz
naslednji članek
Helena Blagne se ne pusti premagati
Svet slavnih
Helena Blagne se ne pusti premagati