zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako lep kot še nikoli! Kaj se dogaja z Zackom?!

9. 5. 2017; 05.00
Avtor: V. M.
Zac Efron profimedia-

Vam je všeč, kar vidite? foto: Profimedia

Zack Efron že dogo ni več fantič, katerega simpatičen videz je pritegnil pozornost že v filmu Srednješolski muzikal. O ne, kar poglejte, 29 letni lepotec velja danes za enega izmed najbolj poželjivih moških …

Ob Zacku Efronu se ne bodo cedile sline le dekletom in ženskam pred velikimi platni, kamor bo v vsej svoji lepoti skočil v začetku poletja, ko si bomo lahko tudi pri nas ogledali film legendarne serije Obalna straža. Nad njegovim izklesanim telesom namreč krepko vzdihujejo tudi njegove soigralke, ki ga opisujejo kot nadrealistično lepega moškega.



Po besedah zvezdnice Alexandre Daddario njegova podoba spominja na nekaj, kar bi lahko izklesal le italijanski kipar Michelangelo. ''Še nikoli nisem videla moškega, ki bi bil tako lep kot on. Ko sem se mu morala pri snemanju približati, se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Morala sem se dotikati njegovega pasu, mene pa je preplavil šok. Nisem bila pripravljena na to. On nekako ni človeški. To je neverjetno,'' je spomine na snemanje obudila zvezdnica.

Da Alexandra ne pretirava s hvalo postavnega igralca, dokazujejo tudi izjave soigralke Ilfenesh Hadera, ki pravi, da je med snemanjem filma veliko časa posvetila strmenju v njegovo nadrealistično podobo. ''On je tako pameten, čudovit in nadarjen! Njegovih mišic se nisem dotaknila, pravzaprav so tako nerealne, da jih kar želiš pustiti pri miru,'' je v enem izmed intervjujev razkrila temnolaska.

Mišice so rezultat trdega dela

Lepota, ki jo opisujejo Zackove soigralke pa ni zgolj dar narave, temveč plod trdih priprav na snemanje filma Obalna straža. Naporne treninge je namreč izvajal dvanajst tednov, ob tem pa tako zelo shujšal, da je imel na telesu le še pet odstotkov maščobe. Zadane cilje jemlje 29-letnik sila resno. Treningov se natančno drži, vstaja zgodaj in se osredotoča le na želene rezultate. Večerni izhodi ga ne zanimajo, kot pravi, za slednje ne čuti nobene potrebe, poleg tega pa bi mu to oslabilo motivacijo.

foto: Profimedia

prejšnji članek
Salome: Kam jo bo odpeljal Miha Kavčič?
Svet slavnih
Salome: Kam jo bo odpeljal Miha Kavčič?
naslednji članek
Bralka v stiski: Starša se ločujeta, petletna hčerka v šoku
Zdravje
Bralka v stiski: Starša se ločujeta, petletna hčerka v šoku
#nasazenazenska
nasazenazenska