901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najprej povabilo za sodelovanje, nato nepričakovan preobrat!

10. 5. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
''Ostala sem brez besed, samo strmela sem vanju!'' Razkrivamo, kako je Salome dobila sanjsko službo. Gre za enkraten dogodek ali dolgoročno sodelovanje?

Zdaj je napočil čas za spremembe, Salome odločeno stopa po poti do svojih sanj. foto: Mediaspeed

Salome je z oboževalci navdušena delila novico, da je dobila priložnost, ki jo bo popeljala na tako želeno pot kuharskega ustvarjanja. Za njo je težko obdobje, zato je toliko bolj vesela, ker je v njeno življenje posijal sončni žarek, ki naznanja uresničitev gorečih sanj.

Slekla je namreč delovno haljo, ki jo je nosila zadnje leto in kot v pravljici zdrsnila v opravo, ki jo bo nosila z največjim ponosom. Pa smo s priljubljeno tekmovalko šova MasterChef poklepetali o tem, kako so se je pričel odvijati klopčič do novih priložnosti …

Kaj se je dogajalo na sestanku, ki je Salome spremenil življenje?

Vse se je pričelo s prijaznim povabilom tekmovalca prve sezone šova MasterChef Miha Hauptmana, ki je Salome ponudil priložnost, da sodeluje pri pripravi mamljivega dogodka, tekom katerega bodo poskrbeli za pomladno razvajanje gostov. ''Miha mi je ponudil, da s pomočjo profesionalne ekipe MihaChef bistroja sestavim pet hodni meni. Povabila sem bila zelo vesela, in seveda sem z veseljem pristala na sestanek. Ko smo sedli, da se pogovorimo, se mi je utrnila misel, da naj ga vprašam še za redno službo. Povedala sem, kako močno bi se rada še naprej učila in nadaljevala pot v smeri kuhanja. In potem sem enostavno vprašala,'' nam smeje zaupa Salome, ki je takoj začutila, da z drznim vprašanjem ni prav nič brcnila v temo. In kakšen je bil odziv? ''Miha in Nejc sta pokimala z glavo in mi dejala, da to ni slaba ideja in da me bodo zaposlili. Ob tem sem enostavno ostala brez besed! Samo strmela sem vanju in se spraševala, če dobro slišim. Začutila sem, kot da se je iz mojega telesa zvalilo breme skrbi, ki sem jih nosila s seboj vsa ta leta,'' ganjeno pove in se skromno nasmehne.

Ponosna in presrečna

Salome nam še zaupa, kako upa, da se ji je tokrat res nasmehnila sreča. ''Rada bi se še veliko naučila in mislim, da sem prišla na pravi naslov. Opazila sem, kako pozitivna energija povezuje ekipo, ambient je čudovit, da odlične hrane in stila predstavitve krožnikov sploh ne omenjam,''  še zakrili z rokami in nam navdušeno prišepne, da bodo lahko njeni zvesti navijači 19. maja preizkusili njeno krem škampovo juho in razvpito limonino pito, ki ju bo predstavila na pomladnem kulinaričnem razvajanju bistroja MihaChef, katerega taktirko vihti tekmovalec prve sezone šova MasterChef Miha Hauptman.

Preberite si še, kaj se dogaja za zidovi najbolj slavne slovenske šole. Te strasti so se odvile pod radovednim očesom kamere: Kliknite tukaj!

Salome se veseli oddiha v New Yorku.

Salome se veseli oddiha v New Yorku. foto: M24

prejšnji članek
Katarina Čas odšla daleč stran
Svet slavnih
Katarina Čas odšla daleč stran
naslednji članek
Kako se Evrovizije spominja Manca Špik?
Svet slavnih
Kako se Evrovizije spominja Manca Špik?