pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vrgli so ga iz šova, potem pa je takoj zmagal!

16. 5. 2017; 06.30
Avtor: D. B.
sašo bertoncelj

foto: M24

Če je Sašo Bertoncelj, ki je moral zapustiti MasterChef Slovenija odkrito priznal, da ostaja grenak priokus, ima zdaj vendarle razlog za veselje.

Še pred kratkim se je tekmovalec in športnik Sašo Bertoncelj potil za štedilnikom v televizijskem kuharskem šovu MasterChef Slovenija, zdaj pa že dosega vrhunske rezultate na tekmah svetovnega pokala.  

Vedno, ko nekaj izgubiš, je malo grenkega priokusa, sem le športnik, ki rad zmagujem, ampak sem zaradi tega tudi vajen izgubljati,” je po tem, ko je zapustil televizijsko kuharsko oddajo MasterChef Slovenija odkrito priznal Sašo. A grenak priokus ni ostal prav dolgo, saj je tekmovalec pred kratkim zmagal na svetovnem pokalu v Kopru na konju z ročaji. Takole (spodaj) so se z njegovo fotografijo, na katerih drži zlato športno odličje, na facebooku pohvalili ustvarjalci televizijskega šova in seveda so se usule številne čestitke uporabnikov priljubljenega družabnega omrežja. "Čestitke!!! Tukaj se je pa vse v redu speklo," se je med drugim pošalila ena od uporabnic Marina Pokleka. Čestitkam za izjemen dosežek se pridružuje tudi njena.si.

Preberite tudi: Tekmovalka oddaje MasterChef s sestrama uživa v Parizu. Kliknite tukaj! 

prejšnji članek
Helena Blagne vitka kot še nikoli
Svet slavnih
Helena Blagne vitka kot še nikoli
naslednji članek
Tako zveni zmagovalna popevka Evrovizije v slovenskem jeziku
Svet slavnih
Tako zveni zmagovalna popevka Evrovizije v slovenskem jeziku