Vroče ta hip

MasterChef: Obraz POP TV odkrito o svojih otrocih

M24

Sinoči je tekmovalno televizijsko kuharsko oddajo MasterChef Slovenija moral zapustiti Iztok Jovan. Kot pravi, je bilo počasi dovolj in presenečen bi bil, če bi sodniki ravnali drugače.

Potem ko je izpadel iz oddaje Masterchef Slovenija, je Iztok Jovan najprej preživel nekaj prijetnih in umirjenih dni s svojo družino, kuhanje pa prepustil drugim. S partnerko Barbaro ima namreč dva otroka, 6-letnega Erazma in 12-letno Gajo, ki sicer že stopata po očetovih stopinjah. 

»Gaja samostojno kuha mnogo jedi, najraje pa pripravlja chopsuey in špagete bologneze. Erazem zaenkrat samo »pomaga«, ampak sem prepričan, da bo s časom osvojil kuhanje vsaj tako dobro kot njegova sestra. Z ženo jima poskušava predati to veščino tudi zato, ker sama po sebi simbolizira neko samostojnost, ko je treba začeti na svojem,« pravi izpadli tekmovalec. Sicer pa kuhinja ni tista, zaradi katere je Iztok še posebej ponosen na svoja otroka. »Na njiju sem najbolj ponosen zato, ker jima, kakor tudi njunemu očetu in materi, kronično primanjkuje črednega nagona,« še pove.

Preberite tudi: Javnost ni vedela, kaj je Salome čakalo na koncu snemanja ... Kliknite tukaj!