Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Vnaprej določeno: Znano, kdo bo zmagovalec MasterChefa?

29. 5. 2017; 07.30
Avtor: D. B.
masterchef slovenija

Oddaja MasterChef Slovenija se bliža koncu. Letos bo prvič v fimalu kuhala ženska. foto: Profimedia

Po četrtkovi televizijski oddaji MasterChef Slovenija so se na facebooku oglasili uporabniki, ki so prepričani, da so ustvarjalci šova vnaprej določili zmagovalca.

Po tem ko je v četrtek iz tekmovalne televizijske kuharske oddaje MasterChef Slovenija izpadel Boštjan Meglič – Peška, so se na priljubljenem družabnem omrežju facebook pojavila namigovanja uporabnikov, da je v šovu vse že vnaprej določno.

"Zelo se je trudil (Boštjan Meglič - Peška op. p.) in žal mi ga je. Je bilo pa tole načrtno izpeljano, saj so se o tem, še preden so okusili jedi, pogovarjali. Da bi zmagala ženska. No, nisem bila tam, nisem poskusila hrane, ne vem … povem, kar sem opazila,” je na priljubljenem družabnem omrežju zapisala uporabnica Petra Sivec. Z njo se se je strinjala tudi sledilka Sara Šešerko, ki jo je zmotilo, da sodniki ocenjujejo že med samim kuhanjem in določajo, kdo je dober in kdo ni. "(Sodniki op. p.) pozabljajo, da se človek različno na stres odzove. Lahko deluje zmedeno, ampak samo zato, ker je takrat bolj skoncentriran in daje več od sebe ... ko bi le lahko vedeli, kaj okušajo ... Potem bi najbolj vedeli, kaj je res," je še dodala. Uporabnica Bojana Stubičar pa je prepričana, da so sodniki že vnaprej odločili, kdo bo zmagal. "Kot sumim, je že Elvis zmagovalec … pač 'kuhinja' kot vsepovsod v naši ljubi državi," je menila.

Kakorkoli, Boštjan Meglič - Peška, ki je v četrtek zapustil šov, je po oddaji dejal, da je zasluženo izpadel iz šova. "Zamočil sem na izločitvenem testu in ostali so bili boljši od mene," je odkrito priznal.

Preberite tudi: Luka Jezeršek razkril, zakaj je papež Melanio vprašal za potico. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Ste v razmerju s tem astrološkim znamenjem? Previdno!
Horoskop
Ste v razmerju s tem astrološkim znamenjem? Previdno!
naslednji članek
Dejan Vunjak o Zvezde plešejo razkril še to!
Resničnostni šovi
Dejan Vunjak o Zvezde plešejo razkril še to!