zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je razlog, zakaj se Melania Trump v javnosti redko smeje!

29. 5. 2017; 10.01
Avtor: D. B.
melania

To, da se ne želi smejati, je njena zavestna odločitev, saj želi pokazati, da ima nadzor. foto: Profimedia

Pogosto se špekulira, da v zakonu Donalda in Melanie Trump ni vse tako, kot bi moralo in da je prva dama ZDA videti nesrečna, a to ni naključje.

Od trenutka, ko je  Donald Trump postal predsednik ZDA, sedma sila spremlja vsako njegovo potezo, pa tudi potezo njegove soproge Melanie. V več prispevkih se je špekuliralo, da v njunem zakonu ni vse tako, kot bi moralo biti in da je par tik pred ločitvijo, piše Glossy.

Govorice o nesrečni Melanii je vzpodbudil tudi Donald, ker je prvo damo v javnih nastopih pogosto puščal za seboj in se ni vedel prav nič kavalirsko, Melania pa mu je nato vrnila z isto mero (spomnimo, kako ga je udarila po roki v Izraelu op. p.).

Kakorkoli, ni le vedenje para krivo za to, da se trači o njuni nesreči širijo kot požar – tudi Melaniin preveč resen izraz na obrazu je eden od razlogov, zaradi katerega mnogi predvidevajo, da je nesrečna.

Kljub temu strokovnjaki za neverbalno komunikacijo trdijo, da resen in vedno enak izraz njenega obraza daje vtis posebne moči, novinar Washington Posta pa je odsotnost mimike na Melaniinem obrazu pojasnil tako: 

"To, da se ne želi smejati, je njena zavestna odločitev, saj želi pokazati, da ima nadzor. Ona je tu zaradi vas, a zaradi tega ne bo delala predstave," pojasnjuje novinar omenjenega časnika in zaključuje, da si lahko izraz na obrazu prve dame tolmačimo kot napad na družbo, ki od žensk pričakuje, da se smejijo ne glede na to, kako se v določenem trenutku počutijo.

Preberite tudi: Melania Trump v Ljubljani: Tukaj so jo opazili! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Slovenski režiser javno priznal, kaj si misli o igralcih
Kultura
Slovenski režiser javno priznal, kaj si misli o igralcih
naslednji članek
Tedenski numeroskop: Posvetite se sebi!
Zdravje
Tedenski numeroskop: Posvetite se sebi!