stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ne, to ni Emma Watson! Gre za dvojnico?!

1. 6. 2017; 05.00
Avtor: V. M.
Jessica Ema

Jbunzie je svoj obraz spremenila v lik Belle iz Disneyjeve animirane klasike Lepotica in zver. foto: Instagram

Pravzaprav ne, to je popolna umetniška preobrazba, ki vas bo sezula!

Jbunzie je umetniško ime Jessice Vill, skrivnostnega dekleta iz Združenih držav Amerike, ki na spletnem kanalu YouTube objavlja fantastične preobrazbe svetovno znanih obrazov. Njene umetnije so tako osupljive, da ogledi posameznih preobrazb dosežejo na milijone ogledov.

Mlada umetnica ličenja je pričela na spletu deliti svoje znanje leta 2011, od tedaj je dosegla nepredstavljiv uspeh, njene video preobrazbe namreč v hipu postanejo viralne. Glede svoje zasebnosti ostaja nekoliko skrivnostna. O sebi pove le, da je precej neobičajna rdečelaska, obsedena s filmi. ''Zelo rada tudi igram in se prelevim v različne osebnosti. Tako sem nekako združila dve moje strasti, igro in umetniško ličenje, nastalo pa je tole!'', navihano pove in doda še, da neskončno obožuje makrone in posega bo nemogočih ciljih.

Jbunzie je Jessica Vill, rdečelaska, ki velja za veliko umetnico na področju ličenja. foto: Instagram

Jbunzie se je tekom preobrazb prelevila v številne znane obraze, denimo v Seleno Gomez, Miley Cyrus, Ariano Grande, pa tudi v risane in filmske junakinje. Pred dnevi je presenetila z noro preobrazbo, v kateri je svoj nežen in prikupen obraz spremenila v popolno različico Emme Watson, natančneje v lik mladenke Belle iz Disneyjeve animirane klasike Lepotica in zver. Z upodobitvijo je sledilce in medije tako navdušila, da so jo slednji navihano pohvalili z besedami, da je preobražena Jbunzie bolj podobna Emmi, kot si je podobna Emma sama.



Ali to drži, presodite sami. Video si lahko ogledate TUKAJ.
Jessica je za svoje delo pred kratkim prejela tudi priznanje Face awards top 20, kar je z navdušenje delila s sledilci na Instagramu in se jim ob tem zahvalila za vso podporo.

prejšnji članek
FOTO: Tako se je maščevala Melania Trump!
Moda&Lepota
FOTO: Tako se je maščevala Melania Trump!
naslednji članek
Vam pogosto trza veka? To je lahko vzrok …
Zdravje
Vam pogosto trza veka? To je lahko vzrok …
#obraziavenija
obraziavenija