nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Od samske ženske do mame: Kako je Amal spremenila Clooneyja?

8. 6. 2017; 09.01
Avtor: D. B.
george amal clooney

George in Amal Clooney sta postala starša fantka Alexandra in deklice Elle. foto: Google

George Clooney je imel naziv največjega hoolywoodskega zapeljivca, zdaj pa je postal super očka, ki uživa v veliki družini.

Ves svet je preplavila novica, kako sta George Clooney in njegova soproga, britanska odvetnica Amal, postala starša dvojčkov – deklice Elle in fantka Alexandra.

"Ella, Alexander in Amal so zdravi, srečni in se počutijo dobro. George je na pomirjevalih in bi si moral v nekaj dneh opomoči," se je glasilo simpatično obvestilo, ki ga je objavil igralčev predstavnik za odnose z javnostjo. Vest o porodu je zaokrožila po vsem svetu, prijatelji in oboževalci znanega igralca pa so mu preko družabnih omrežij čestitali za očetovstvo.

Nekateri so nad novico, da je veliki hollywoodski zapeljivec postal očka, še vedno šokirani, saj ne morejo pozabiti njegovih ljubezenskih avantur, zaradi katerih so norele lepotice, kar sploh ne čudi.

Spomnimo, da se po ločitvi od Talie Balsam pred več kot 20 leti, George ni želel več poročiti, otroci pa absolutno niso bili v njegovem načrtu. Šele v trenutku, ko je v njegovo življenje vstopila Amal Alamuddin, je igralec začel spreminjati stališča glede zakona in otrok. 

Lepa Amal je po dolgem razmerju s svojo pametjo, lepoto in eleganco očarala Georgea ter večnega samca spet odpeljala pred oltar. Uživala sta v čarih zakona in hitro ugotovila, da je čas za širitev družine ter februarja objavila, da pričakujeta dvojčka.

Kljub temu eden od najlepših parov v Hollywoodu ni želel razkriti spola naraščaja, vse dokler njuna prijateljica Cindy Crawford ni objavila fotografije otroških oblek, ki jih je nameravala podariti igralcu – ena je bila z modrim, druga pa z roza napisom.

Kot je znano, bo štiričlanska družina živela v Soningu v Veliki Britaniji, kjer sta Amal in George leta 2014 kupila hišo iz 17. stoletja.

Preberite tudi: Škandal Lewinsky: Tako je predsednik zaprl usta Clintonovi hčeri. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Klemen Slakonja že uresničuje skrivnostno napoved!
Svet slavnih
Klemen Slakonja že uresničuje skrivnostno napoved!
naslednji članek
Tanja Ribič povedala resnico o igralskih kolegih
Kultura
Tanja Ribič povedala resnico o igralskih kolegih