nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

La Toya je pripravljena na novo kariero

19. 6. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
latoya

'Rada bi postala znana didžejka!' foto: Osebni arhiv

La Toya Lopez si želi, da bi postala znan obraz na povsem drugem področju, kot smo jo vajeni doslej. Svetlolaska razkriva, kako se je lotila uresničevanja zastavljenih ciljev.

Prav nobena skrivnost ni, da si Lili Murati, ki sliši na umetniško ime La Toya Lopez, želi preizkusiti na področju ustvarjanja elektronske glasbe. V slednjem se je že preizkušala v preteklem letu, sedaj pa se uresničevanja sanj namerava lotiti bolj resno.

A najprej je na vrsti oddih, kot pravi, potrebuje čas zase in želi uživati. Potem bo na vrsti vse tisto, kar si je zadala, svet glasbe jo namreč neizmerno privlači.

In kakšni so pravzaprav njeni cilji? ''Zdaj trenutno bi rada začela z novo kariero. Rada bi postala znana didžejka,'' pokima Lili in dodaja, da se je tega lotila zelo resno. ''Kupila sem si kar drago opremo in se učila nekaj mesecev.'' In kakšni glasbeni ritmi so ji blizu?  ''Vrtela bi house muziko, deep house in techno house.V kratkem bi rada tudi nastopala. Uživam ko poslušam muziko,'' pove o svojih načrtih in željah 36-letnica.


prejšnji članek
Obraz POP TV dočakal zaroko
Resničnostni šovi
Obraz POP TV dočakal zaroko
naslednji članek
To je ob smrti Gašperja Tiča povedala Tanja Ribič
Svet slavnih
To je ob smrti Gašperja Tiča povedala Tanja Ribič