zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Veliko presenečenje za Urško Vučak

9. 6. 2017; 05.30
Avtor: K.M.
urškainjernej
Najbolj je pogrešala druženje s prijatelji ...

Urška Vučak Markež in Jernej Brenholc sta skupaj navduševala v prvi sezoni oddaje zvezde plešejo. Kljub temu, da se jima ni uspelo uvrstiti v veliko finale, sta s svojimi srčnimi nastopi osvojila številne gledalce. V času pripravi in treningov za nedeljske nastope pa sta najbolj pogrešala svoje najbližje. 

Ker vsi spoštujejo njun trud in trdo delo, so se tudi v domačem mestu Ptuj odločili, da svoj najbolj znani plesni park nagradijo s posebnim piknik sprejemom. Za njun uspeh, ki je plod nekajmesečnega aktivnega angažmaja in truda ter posledično manj časa za zasebno življenje in bližnje, so se v Perutnini Ptuj odločili, da pripravijo piknik, na katerega lahko povabita svoje najdražje in se jim na simboličen način zahvalita za podporo in »potrpežljivost« v času njune odsotnosti. Oni pa so se jima zahvalili, da sta ime Ptuja, ki ga ponosno nosimo v imenu našega podjetja, na simpatičen način ponesla v srca po vsej Sloveniji.

V prijetnem naravnem okolju ob reki Dravi in s čudovitim razgledom na ptujsko veduto so zbranim predstavili novo piknik linijo iz Perutnine Ptuj – piknik linijo brez E-jev in aditovov, pridružil se jim je tudi Zavod za turizem Ptuj, ki je obiskovalce popeljal na prijeten sprehod z ogledom ptujskih znamenitosti, Grand Hotel Primus pa je ptujski plesni zvezdi presenetil z razvajanjem v njihovem Valens Augusta wellness centru.

prejšnji članek
To je lepotna skrivnost Meghan Markle
Moda&Lepota
To je lepotna skrivnost Meghan Markle
naslednji članek
Titova ljubljenka: Ona je bila najlepša ženska v Jugoslaviji!
Svet slavnih
Titova ljubljenka: Ona je bila najlepša ženska v Jugoslaviji!