Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zato se pevec Parnega valjka nikoli ne fotografira s soprogo!

26. 6. 2017; 06.01
Avtor: D. B.
Aki Rahimovski

"Denar ni pomemben, najpomembnejša je družina," pravi Aki Rahimovski.

Aki Rahimovski je v intervjuju za srbski Blic spregovoril o glasbeni karieri, pa tudi o zasebnem življenju, ki ga uspešno skriva pred javnostjo.

Po 40 letih na glasbeni sceni Aki Rahimovski, pevec Parnega valjka, trdi, da pred nastopi nima več treme, skrivnost uspeha priljubljene hrvaške glasbene zasedbe pa je po njegovem mnenju v tem, da člani skupine vedno igrajo iz ljubezni do glasbe, in ne zaradi denarja.

Čeprav je Aki v intervjujih zelo zgovoren, kadar govori o svoji glasbi, je po drugi strani redkobeseden, ko ga novinarji sprašujejo o podrobnostih iz njegovega zasebnega življenja. Tako je v intervjuju za srbski Blic priznal, da se njegova soproga Ingrid nikoli ni želela izpostavljati v javnosti, zato je tudi ni na fotografijah z javnih dogodkov.

»Zasebno življenje mora ostati zasebno. Moja soproga se ne želi izpostavljati v javnosti. Ko se pojaviva na javnem dogodku, fotografi že vedo, da se ne želi fotografirati skupaj z menoj, zato naju ne fotografirajo. Pogosto se je zgodilo, da so mediji objavili fotografijo, na kateri sem z drugo žensko, in ona je rekla: 'Kdaj sem postala plavolaska?' Denar ni pomemben, najpomembnejša je družina. Ko sem s svojimi vnuki, vem, kaj je najpomembnejše v življenju. To ni denar, to je družina

V intervjuju je pevec še dejal, da Ingrid ni bila nikoli ljubosumna zaradi ljubezenskih pesmi, ki jih je izvajal: »Ne, ne. To je Husovo maslo, on piše pesmi, jaz jih le odpojem. Njega morate vprašati, kaj razmišlja, ko jih piše. Naj vam povem, da sem zaljubljen v svojo soprogo enako, kot sem bil prvi dan. Prenašala je velik del življenja glasbenika in zaradi tega sem ji hvaležen.«  

Preberite tudi: Zopet samski Domen Valič. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Helenina oboževalca povedala resnico o njej
Svet slavnih
Helenina oboževalca povedala resnico o njej
naslednji članek
Tako za svojo postavo skrbi Ivanka Trump
Svet slavnih
Tako za svojo postavo skrbi Ivanka Trump
#obraziavenija
obraziavenija