stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Starši v šoku: Kaj dela z otroki Novak Đoković?

4. 7. 2017; 11.01
Avtor: D. B.
đoković jelena novak

Novak Đoković s svojo soprogo Jeleno. foto: Profimedia

Novak Đoković je s svojo prakso, ki jo izvaja v svoji šoli, prestrašil starše učečih se otrok.

V teh dneh predvsem v balkanskih medijih krožijo zgodbe o okultizmu znanega srbskega teniškega igralca Novaka Đokovića. Pritožili so se namreč številni starši, ki so zaprepadeni zaradi dejstva, da Đoković in njegova soproga brez vednosti in odobritve staršev z otroki izvajata "satanistične rituale" ter promovirata svoj program, ki sta ga poimenovala Mind Up. Prestrašeni starši so namreč šele pred kratkim izvedeli, da njihovi otroci v šoli izvajajo razne tehnike, kot so na primer meditacija in "zavestno opazovanje", piše spletni portal  Oslobođenje, ki še navaja, da so starši besni, glede na to, da teniški igralec brez njihove vednosti otroke sili v "sektaštvo".

Pri tem z učenci sodelujejo tudi drugi učitelji, ki v času programa otrokom predvajajo posebno glasbo, s katero le-ti dosegajo stanje globoke meditacije. Menda naj bi bil cilj tega programa zmanjšati stres, a vendar nekateri menijo, da gre za nevarne tehnike, ki naj bi Đokovića spremenile v "satanovega sužnja" glede na to, da zdaj omenjene rituale širi med druge, celo mladoletne otroke.

Đoković sicer odkrito priznava, da je med potovanjem po svetu spoznal meditacijo in Kundalini yogo, in to v času, ko se je moral umiriti. Po tem je začel dosegati odlične rezultate, vse skupaj pa je objavil tudi v knjigi, ki je postala Bibilija številnih športnikov.

Preberite tudi: Miran Rudan za to fotografijo prejel že tisoč všečkov. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Jani Jugovic ima velike težave
Svet slavnih
Jani Jugovic ima velike težave
naslednji članek
Iris Mulej doživela prelomen trenutek
Zdravje
Iris Mulej doživela prelomen trenutek