1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavni ljubimec tako zelo reven, da nima niti za vodo

12. 7. 2017; 09.00
Avtor: K.A.
Je bil pevec George Michael ubit-2

Fadi Fawaz foto: Reuters

Po njegovi smrti se mu je dobesedno sesul svet. Nekoč je živel v razkošju, danes životari.

Fadi Fawaz partner pokojnega glasbenika Georga Michaela se je potožil, da živi v zelo težkih razmerah, vse od kar je umrl njegov srčni izbranec. "Prava resnica je zelo žalostna, nimam niti prebite pare v svojem žepu. Nimam denarja ne za vodo in ne za mleko. Kot, da še ni dovolj, da me vsi obtožujejo za njegovo smrt, moram še ves čas razmišljati ali bom imel denar za naslednji obrok," je zapisal na Twitterju. "Ne morem mu prinesti rož na njegov grob. Imel je rojstni dan, a mu nisem prižgal niti sveče. Nisem je imel s čim kupiti."

Fadi je priznal, da mu tabloidi po vsem svetu nudijo milijone, da bi povedal življenjsko zgodbo in opisal zadnje trenutke s slavnim glasbenikom, a si sam tega ne želi. "Preveč ga spoštujem, da bi mu naredil kaj takega, to enostavno nisem jaz."

Britanski pop zvezdnik George Michael, ki so ga lani na božič našli mrtvega na njegovem domu v kraju Goring-on-Thames, je umrl naravne smrti, to je kasneje potrdil tudi sodnomedicinski izvedenec.

George Michael je postal popularen v 80. letih v duetu Wham!, ki sta ga osnovala s sošolcem Andrewom Ridgeleyjem. Skupaj sta ustvarila številne hite, od Club Tropicana do Careless Whisper, zdaj že zimzelena božična uspešnica pa je postal Last Christmas.

Fadi in George foto: Profimedia

prejšnji članek
Boris strašno jezen na medije
Svet slavnih
Boris strašno jezen na medije
naslednji članek
Zgražanje: Miss z rokavicami med otroke, okužene s HIV
Svet slavnih
Zgražanje: Miss z rokavicami med otroke, okužene s HIV