Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jada Pinkett Smith: Bila sem preprodajalka mamil

20. 7. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
will smith, Jada Pinkett Smith

Jeda in Will sta srečno poročena že skoraj 20 let. foto: Profimedia

V svet mamil je bila vržena kot najstnica.

Čeprav je igralka Jada Pinkett Smith že od leta 1997 poročena z igralcem Willom Smithom, s katerim ima tudi dva otroka, je imela pred tem zvezdniškim zakonom očitno zelo temno preteklost. O tej pa je prvič spregovorila šele zdaj, v času, ko se po vsem svetu predvaja film o njenem nekdanjem partnerju, raperju Tupacu, ki je bil ubit leta 1996. 

foto: Profimedia

Kar težko je verjeti, da se je danes 45-letna mamica in televizijska zvezdnica nekoč borila z drogami. Še težje je verjeti, da je bila ravno ona tista, ki je droge tudi preprodajala. Je pa o tej temi prvič spregovorila v radijskem intervjuju. Jeda je namreč z raperjem hodila med letoma 1986 in 1989, torej je tragično preminulega glasbenika spoznala še kot 15-letna najstnica. ''Je nekako težko, ker še nisem povedala celotne zgodbe. Ena izmed stvari, ki so zelo zanimive in je še nisem povedala, je ta, da sem bila preprodajalka drog, ko sem spoznala Paca,'' je priznala igralka, a dodala, da več zaenkrat ne misli izdati, saj o tem piše knjigo, kjer bo vse razložila. ''Ko sem se borila za izhod iz tega življenja, je Pac vse bolj padal vanj. Takrat sem imela nekako krizo obstoja, saj veste, prišla sva do točke, ko sta se najini življenji pričeli razvijati v različni smeri. najino razmerje je bila zgodba o preživetju, tako se je vse skupaj začelo. Vem, da naju večina ljudi vedno želi povezovati s to romantično stvarjo, ampak to samo zato, ker ne poznajo najine dejanske zgodbe,'' je še dodala Smithova. 

Jeda je po koncu razmerja z raparjem pričela z igralsko kariero. Svojega moža Willa Smitha je spoznala med avdicijo za vlogo v seriji Princ z Bel-Aira, ki pa je ni dobila. Z Willom sta vseeno postala prijatelja in pričela hoditi leta 1995. 31. decembra pa bo par praznoval dvajseto obletnico zakona. Jeda je pred časom v intervjuju priznala, da bi za svoj zakon naredila vse. ''Preden bom dopustila, da boj zakon razpade, bom raje zavrgla svojo kariero. To ve tudi Will. Za naju bi se odpovedala vsemu.''

Celoten intervju si lahko v angleščini ogledate spodaj, besede o Tupacu pa se pričnejo ob 14:40. 

prejšnji članek
Najbolj seksi babica na Balkanu v bikiniju
Svet slavnih
Najbolj seksi babica na Balkanu v bikiniju
naslednji članek
FOTO: Princesa Kate vse pustila brez besed
Svet slavnih
FOTO: Princesa Kate vse pustila brez besed