stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Videz vara! Zajokali boste ob ognjenem glasu 9-letne talentke!

21. 7. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Angelica Hale

Dragi bralci, tole je Angelica Hale. Prisluhnite ji ... foto: Facebook

Pravijo, da videz vara in nemara je res je tako. To, kar si boste ogledali danes, vas bo pustilo brez besed, oči pa bodo napolnile solze. Spoznajte Angelico Hale, devetletno deklico, ki je poskrbela, da je ognjena melodija napolnila sleherni kotiček slavne dvorane.

Na oder šova Amerika ima talent je stopila kot običajna devetletna deklica - s pentljo v laseh, v rožnati oblekici, obuta v prikupne dekliške superge. Potem pa je zazvenela melodija Alice Keys, Angelica Hale pa je dvorano napolnila z glasom, ki bi ga pripisali odrasli karizmatični pevki. 'Girl on fire' je odmevalo po dvorani, ognjena deklica je prepevala z osupljivim žarom in osupnila slehernega gledalca. Občinstvo je dobesedno ponorelo, ne le, da so ji namenili stoječe ovacije, z dvignjenimi rokami so vzklikali 'zlati gumb', ki bi si ga deklica zaslužila tudi po njihovem mnenju.

''Videti si kot ljubek otrok, potem pa odpreš usta in človek se vpraša, kako je sploh mogoče, da prihaja takšen glas iz tako drobnega telesa?''  je dejal gostujoči žirant Chris Hardwick, nato pa vse prisotne razveselil z dramatičnim stavkom 'Angelica, ti si izbrana' , ki ga je pospremil z odločnim zamahom po zlatem gumbu.

Sledilo je kričanje, stekle so solze sreče, Angelico pa je zajel vihar zlatih lističev in za hip smo lahko zrli v deklico, ki so jo preplavila otroška čustva. A le za hip. V zrak je nato dvignila roke, kot prava zmagovalka. Rojena za oder. Rojena, da navduši, osupne.

Trenutek zmagoslavja ... foto: Facebook

'Mislili smo, da bo umrla …'

Pa naj vam zaupamo, da bi se lahko pripetilo, da zgodba o osupljivi ognjeni Angelici ne bi nikoli polnila časopisnih stolpičev. Stara komaj štiri leta se je soočila s smrtno nevarno bakterijsko okužbo, zaradi katere je nemudoma potrebovala presaditev ledvic. K sreči pot do rešitve ni bila daleč. Ustrezna darovalka je bila namreč prav njena mati. ''Mislili smo, da bo prepozno, da bo umrla,'' se spominja oče, Angelica pa hitro pripomni, da jo je rešila mamica. ''Ona je moja junakinja!''

Zdaj pa ji prisluhnite in ne pozabite: navijte zvočnike na glas!

Preberite si še: Heidi Klum navdušena! To je talent, ki se je rodil iz bolečine.



prejšnji članek
FOTO: Emily v črnem bikiniju jemala dih
Svet slavnih
FOTO: Emily v črnem bikiniju jemala dih
naslednji članek
Prepoznate to slavno manekenko - danes praznuje 37. rojstni dan
Svet slavnih
Prepoznate to slavno manekenko - danes praznuje 37. rojstni dan