stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ženske imajo dovolj: Prepovedali poletni hit Despacito

21. 7. 2017; 05.01
Avtor: D. B.
luis fonsi despacito

Pesem Despacito Portoričana Luisa Fonsija, ki je s svojim ritmom osvojila ves svet, je v sredo na spletnih platformah postala najbolj predvajana pesem vseh časov. foto: Profimedia

Verzi pesmi Despacito so preveč vulgarni, so se pritožile ženske. Na državni televiziji in radiu v Maleziji, so zato prepovedali predvajanje poletnega hita.

Malezija je na državnem radiu in televiziji prepovedala predvajanje velikega poletnega hita Despacito po številnih kritikah, češ da so verzi v pesmi preveč vulgarni.

Prepoved je na državni televiziji naznanil minister za multimedijsko komunikacijo Salleh Said Keruak,  pesem pa se še naprej lahko predvaja na zasebnih radijskih in televizijskih postajah in spletnih platformah.

Za prepoved se je zavzela ženska veja islamistične stranke Amanah, saj so verze v pesmi ocenili za "vulgarne". "To je za nas pomembno vprašanje, saj mladi pojejo to pesem in ne poznajo pravega pomena besed," je zapisala predstavnica stranke Amanaha, Atriza Umar.

Pesem Despacito Portoričana Luisa Fonsija, ki je s svojim ritmom osvojila ves svet, je v sredo na spletnih platformah postala najbolj predvajana pesem vseh časov.

Hit, ki je poln seksualnih aluzij, so prvič predvajali januarja in je postal še bolj priljubljen, ko je priredbo začel izvajati tudi pop zvezdnik Justin Bieber.

Preberite tudi: Tako ponosna je na svojega Primoža Lora. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Se ga spomnite z Evrovizije? Danes ga ne bi prepoznali!
Svet slavnih
Se ga spomnite z Evrovizije? Danes ga ne bi prepoznali!
naslednji članek
Foto zabava 2017: Na instagramu blestijo lubenične obleke
Moda&Lepota
Foto zabava 2017: Na instagramu blestijo lubenične obleke