mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vesela, da se romanca s princem Harryjem ni izšla

26. 7. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
princ harry

foto: Profimedia

Zveza z britanskim princem očitno ni sanjska za vsa dekleta.

Kljub temu, da je že kakšno leto v razmerju z igralko Meghan Markle, ki jo lahko spremljate v seriji Nepremagljivi dvojec, ima princ Harry za sabo kar nekaj bolj ali manj izpostavljenih razmerij. Ena izmed nekdanji deklet je tudi Camilla Thurlow, ki jo je britanska javnost v preteklih mesecih lahko spremljala v resničnostnem šovu Love Island, nekakšni različici zmenkarij. Kljub temu, da je želela svoje preteklo razmerje nekako prikriti, pa se vprašanjem o princu ni mogla izogniti. 

Že na začetku oddaje je v izzivu resnica ali izziv izjavila, da dama ne izdaja skrivnosti in zato o razmerju s princem takrat ni želela govoriti. Zdaj pa je za britansko revijo The Sun priznala, da ni želela, da bi njeno izpostavljeno razmerje iz leta 2015 na kakršenkoli način vplivalo na iskanje morebitne resnične ljubezni. 

''Vesela sem, da je nekaj, kar se je zgodilo v preteklosti, ostalo v preteklosti. Zadovoljna sem z Jamijem,'' je izdala Camilla, ki je v oddaji našla novo ljubezen in k temu dodala, da je vesela, da se iz romance s Harryjem ni razvilo nič večjega. 

Očitno pa se zaradi preteklosti ne obremenjuje niti njen nov izbranec Jamie, ki je k temu dodal: ''Kljub temu, da je princ Harry res impresiven človek, se zaradi njega ne počutim prestrašenega. Ni bilo presenečenje, da se je Camilla zapletla z njim, saj je res prava dama. Je pa to v preteklosti in vsi jo imamo.''

Se pa ob tem številni ljubitelji britanske kraljeve družine sprašujejo, zakaj je sploh prišlo do izpostavitve tega razmerja, saj Camilla in Harry nikoli nista bila uraden par ter menijo, da je svoje poznanstvo s princem zgolj izkoristila za medijsko izpostavljenost. 


Preberite še: Princ Harry razkril žalostno resnico.
 

Camilla je imela leta 2015 bežno razmerje s princem Harryjem.

Camilla je imela leta 2015 bežno razmerje s princem Harryjem. foto: Profimedia

prejšnji članek
Napake, zaradi katerih lahko navkljub kondomu zanosite
Zdravje
Napake, zaradi katerih lahko navkljub kondomu zanosite
naslednji članek
Prevzel je tudi Tanjo Ribič
Svet slavnih
Prevzel je tudi Tanjo Ribič