Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Versacejev ljubimec razkril resnico o razvpitem uboju!

31. 7. 2017; 08.01
Avtor: D. B.
ricky martin, dokumentarec, versace

Nekatere podrobnosti iz serije, v katerem bo v vlogi D'Amica nastopil Ricky Martin,so že pricurljale v javnost. foto: Profimedia

Antonio D'Amico je prvič spregovoril o dnevu, ko so ubili Giannija Versaceja, oblikovalca, s katerim je imel ljubezensko razmerje 15 let.

Pred 20 leti so v Miami Beachu okrutno umorili enega najbolj znanih svetovnih modnih oblikovalcev Giannija Versaceja. O njegovom uboju se je veliko pisalo, kmalu pa bo grozljivo dejanje skušala pojasniti tudi serija American Crime Story. Nekatere podrobnosti iz serije, v katerem bo v vlogi D'Amica nastopil Ricky Martin, pa so že pricurljale v javnost, a nič od tega, kar bo prikazano nima zveze z realnostjo. Tako vsaj trdi  Antonio D'Amico, človek, ki je imel 15 let ljubezensko razmerje z Versacejem.  

"Tako veliko se je pisalo in govorilo o umoru. Bilo je tisoč predpostavk, a nobena ni resnična," je povedal D'Amico za Observer ter dodal, da ga avtorji serije nikoli niso poklicali ter od njega skušali izvedeti podrobnosti o grozljivem uboju, ki se je odvil pred njegovimi očmi. "Prizor Rickyja Martina, kako drži truplo na rokah, je absurden. Jaz nisem tako reagiral," je razkril D'Amico, ki je v času umora počival na terasi. Takoj ko se je začelo streljanje je z natakarjem odhitel pogledat, kaj se je zgodilo.  

"Odprla sva vrata ... Videl sem Giannija, kako leži v mlaki krvi," je razkril Versacejev ljubimec. foto: Profimedia

"Ko sem slišal strele, mi je zaledenela kri v žilah. Hiša je imela zamegljena steklena okna, zato od znotraj nisva videla, kaj se je zgodilo. Odprla sva vrata ... Videl sem Giannija, kako leži v mlaki krvi. V tistem trenutku se mi je stemnilo pred očmi. Nekdo me je odvlekel. Nič drugega nisem videl," se je spominjal Antonio.

Uboj še danes ni pojasnjen. Ne ve se, ali je bil načrtovan ali je bil Versace ubit po naključju, zato so se pojavile številne teorije. Ugibalo se je, da je zaradi dolgov, ki jih je imel, umor naročila italijanska mafija, pa tudi, da se je z morilcem, takrat 27-letnim  Andrewom Cunananom, srečal že prej tistega dne.

"Nista se poznala, tako veliko tega je izmišljenega. Na žalost je Gianni umrl. Ta moški ga je ubil in to se je zgodilo. Pustimo zdaj to," je zaključil D'Amico, ki se še danes s cmokom v grlu spominja grozljivega dogodka.

Preberite tudi: Jani ječal od hudih bolečin: Dovolj je, ne morem več. Kliknite tukaj!

Ugibalo se je, da je zaradi dolgov, ki jih je imel Versace, umor naročila italijanska mafija. foto: Profimedia



prejšnji članek
Stara je 61 let in rodila je 6 otrok! Lahko verjamete?
Svet slavnih
Stara je 61 let in rodila je 6 otrok! Lahko verjamete?
naslednji članek
Severina soprogu pred vsemi ganljivo povedala
Svet slavnih
Severina soprogu pred vsemi ganljivo povedala