Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ William se požvižga na vraže: To je podaril Kate!

2. 8. 2017; 07.01
Avtor: D. B.
kate middleton prstan

Kate William razvaja z dragim nakitom. foto: Profimedia

Večina daril, razen denarnih, ima tudi drugo, sentimentalno stran.

Kot vsak skrben in pozoren soprog, tudi princ William svoji Kate kupuje prelepa darila. Pogosto tudi drag nakit. Poleg tega, da so darila ponavadi zelo draga, princ poskrbi, da imajo tudi dodaten, sentimentalen naboj. Večino daril skrbno izbere.

Že na začetku njune zveze, smo lahko na roki vojvodinje Kate Middleton opazili prstan, ki ga še vedno rada nosi. Tisto, zaradi česar je ta nakit še bolj poseben, pa je kombinacije granata, ki simbolizira mesec, v katerem je rojena, ter bisera, ki je simbol meseca, v katerem je rojen William.

Zaročni prstan

Zaročni prstan, s katerim je William zaprosil Kate, je včasih nosila njegova mama, princesa Diani. Prstan je narejen iz 14 diamantov, ki obkrožajo safir v sredini. Čeprav bi moral prstan dobiti Harry, William pa slovito Cartierjevo uro, ki jo je Lady Di pogosto nosila, sta ju brata zamenjala, ko se je začela zgodba o zaroki starejšega prestolonaslednika.

Poročni prstan

Ko je Kate Middleton postala Cambriška vojvodinja in nova članica britanske kraljeve družine, se je poleg zaročnega prstana na njeni roki pojavil tudi zlati prstan, ki pripada kraljevi družini že več desetletij.

Uhani iz safirja in diamanta

Ljubitelji dragocenega nakita so morda že opazili, da nosi Kate uhane, ki se ujemajo z njenim zaročnim prstanom.

Cartierjeva ura

Čeprav nekateri menijo, da ljubljeni osebi ne smeš nikoli podariti ure, saj simbolizira minevanje časa, ki ga bosta zaljubljenca skupaj preživela ter nakazuje, da bo ljubezenske zveze slej ko prej konec, se ta zakonski par očitno požvižga na vraže. Kate je tako od soproga za tretjo obletnico zakona dobila drago Cartierjevo uro, ki jo krasi safir, zaradi česar se lepo ujema z njenim zaročnim prstanom.

Prstan z diamantom za sinovo rojstvo  

Ko je leta 2013 vojvodinja Kate rodila prvega otroka in naslednika, princa Georgea, so fotografi, ko je zapuščala porodnišnico, na njeni roki opazili prstan, za katerega so nekateri prepričani, da je soprogovo darilo, ker mu je podarila sina.

Preberite tudi: Julia z družino čisto blizu nas: Ne, ni na Hrvaškem. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Igralka čisto brez: V morju Kardashianovih si prava osvežitev
Svet slavnih
Igralka čisto brez: V morju Kardashianovih si prava osvežitev
naslednji članek
Slovenska pevka dopust začela na urgenci
Svet slavnih
Slovenska pevka dopust začela na urgenci