stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gola pri 45-ih: Rojena sem z velikimi prsmi, težko telovadim

3. 8. 2017; 05.01
Avtor: D. B.
sofia vergara 1

foto: Profimedia

Igralka in voditeljica Sofia Vergara je ponosna na naslovnico revije Women’s Health, zagotovo pa tudi na dejstvo, da se je na njej znašla pri 45 letih starosti.

"Tukaj je, ženska, stara 45 let, ki je pripravljena pokazati svoje telo. Časi se spreminjajo, včasih so bila na naslovnicah le mlada dekleta," je igralka v šali začela intervju za revijo Women’s Health.

Igralka Sofia Vergara je v intervjuju, ki ga krasijo seksapilne fotografije, razkrila, da se veličastno staranje nanaša na sprejemanje sprememb na svojem telesu.   

"Stara sem 45 let. Tudi če si tega ne želite priznati, v tej starosti ne morete biti popolni. Preprosto se spreminjamo. To vidim tudi pri sebi."

Pomembno je, da ne forsirate mladostnega videza na vsak način, še pravi Vergara. "Želim si, da je moj videz v skladu z mojimi leti, hkrati pa si želim, da bi bila videti odlično. Če ste obremenjeni z mladostnim videzom, boste znoreli. Ljudje mi pravijo, da sem videti kot dvajsetletnica. To ne drži. Moja koža je drugačna."

foto: Profimedia

Telovadba je prava muka

Zvezda serije Sodobna družina telovadi s svojim osebnim trenerjem trikrat, štirikrat na teden, a na treninigh v telovadnici ne uživa. "To je zame pravo mučenje. Slabo sem razpoložena že dve uri pred treningom, nato pa ko telovadim. Takšno razpoloženje pa se me drži tudi kasneje, saj vem, da moram rezervirati naslednjo uro vadbe," je povedala iskreno.  

Sofia še razkriva, da cilj njene telovadbe ni izklesano telo, ampak dobro počutje. "Ne telovadim zato, da bi dobila miščice. Nimam jih izoblikovanih, saj si ne želim biti manekenka s popolnim telesom. To bi zahtevalo preveč napora."

Na koncu je igralka še razkrila, da ji prsi otežujejo telovadbo. "Rada bi bila bolj predana športu, a če se človek rodi s takšnimi gigantskimi prsmi ... bile so velike, ko sem imela 13 let, po nosečnosti pa so se še povečale."

Preberite tudi: Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza čisto navdušena. Kliknite tukaj!

A post shared by @promistorytellersofficial on

prejšnji članek
Ranko Babić do partnerice takole nesramen
Svet slavnih
Ranko Babić do partnerice takole nesramen
naslednji članek
To so posledice preredke menjave brisač
Svet slavnih
To so posledice preredke menjave brisač