nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slavna manekenka vsem razkrila najintimnejšo zadevo

8. 8. 2017; 12.00
Avtor: K.A.
Chrissy Teigen

Chrissy Teigen foto: Profimedia

Nikoli ni ničesar skrivala in tudi tokrat je bila povsem odprta.

Chrissy Teigen je znana po svoji odprtosti in izjemni iskrenosti, tokrat pa je s svojo iskreno izpovedjo navdušila svoje twitter sledilce, ko jim je razkrila, kako je v resnici videti v času menstruacije. "Takšna je moja koža v času menstruacije. Poglejte si to, joj kako zelo sem jezna," je bila iskrena Chrissy in pokazala številne akne, ki jih je imela po nosu, bradi in čelu, vse skupaj pa je bilo videti izjemno boleče.

Zaradi takšne izpovedi je dobila številne pohvale na twitterju, še posebej globok pa je bil eden izmed komentatorjev, ki je zapisal: "Sem oče dveh deklic in lepo je videti slavno manekenko, ki se dobro počuti v svoji koži in se ne boji svojih nepravilnosti in obenem vse to deli z vsem svetom. Hvala ti."

Chrissy je na družbenih omrežjih delila že številne težave, ki so jo pestile v preteklosti. Pred časom je bila tako povsem iskrena o dietah in naporni telovadbi, ki je potrebna, da so slavne mamice že teden ali dva po porodu videti fantastično. Skrivala pa ni niti svojih strij, ki so se ji pojavile na nogah. Šla je celo tako zelo daleč, da je medijem priznala, da je skoraj vse na njenem telesu umetno in delo lepotnih kirurgov.

prejšnji članek
OPOZORILO: Ob peklenski vročini nikoli ne puščajte plastenke v avtu!
Zdravje
OPOZORILO: Ob peklenski vročini nikoli ne puščajte plastenke v avtu!
naslednji članek
Petrin bivši urgentno pristal v bolnici
Svet slavnih
Petrin bivši urgentno pristal v bolnici