900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Boštjan Romih ima dva obraza

21. 8. 2017; 07.30
Avtor: C. L.
bostjan romih

Boštjan Romih foto: Pop TV

Priljubljeni televizijski voditelj in voditelj številnih prireditev, Boštjan Romih, je prav poseben človek. Prijazen, nasmejan, ustrežljiv, po drugi strani pa dosleden in natančen. Ni polovičar, saj vse izpelje stoodstotno in tako, kot je treba. Na eni od prireditev v ljubljanskem kinu smo voditelja, ki ga večinoma videvamo v obleki in kravati, tokrat opazili povsem poletno razigranega.

»Poletje je in vroče, zato takoj, ko je mogoče, skočim v kratke hlače, udobno majico ali srajco. Tako je bilo tudi pred kratkim, ko sem na izjemno vročo nedeljo vodil povsem različni prireditvi. Dopoldne je bila slovesnost pri Ruski kapelici pod Vršičem, kjer moja vloga na dogodku zahteva svečano garderobo in popolno urejenost. Popoldne pa sem se odpeljal v ljubljanski Kolosej. Tam sem vodil premiero animirane komedije Jaz, baraba 3, ki so ji glasove posodili znani Slovenci. Šlo je za sproščeno prireditev za otroke, zato o garderobi nisem kaj dosti razmišljal. Spontano sem skočil v kratke hlače, trendovsko majico in natikače. Če bi me nekdo videl v dopoldanski in popoldanski različici, bi morda pomislil, da gre za precej razcepljeno osebnost,« v smehu pripoveduje Boštjan, ki se rad pošali na svoj račun.

Sicer pa pravi, da te poletne dni preživlja bolj ležerno in se dokaj uspešno brani pred vročino. »V našem domovanju, prijetni vasici nad Grosupljem, je temperatura nekoliko nižja kot drugje, poleg tega pa imamo zelo dobro zasnovano in izolirano hišo, za kar je poskrbela moja osebna arhitektka, žena Lara. (smeh) Nismo ljubitelji klimatske naprave, zato je ne boste našli v našem domovanju. Poleg hiše imamo majhen bazen, ki je kot naročen za prijetno ohladitev.  Kar pa zadeva pijačo, za žejo je sicer najboljša voda, a če vprašate mene, poleti ga ni čez hladno pivce. Vsi prijatelji vedo, kje imamo hladilnik s pijačo, in da jih bodo v njem vedno pričakale hladne osvežitve vseh barv … Da pa te 'osvežitve' ni preveč, s strogimi pogledi poskrbi moja osebna zdravnica, žena Lara. (smeh)«

prejšnji članek
Znana voditeljica na plaži pokazala silikonske prsi?
Svet slavnih
Znana voditeljica na plaži pokazala silikonske prsi?
naslednji članek
Zaljubljeno poletje Ule Furlan
Svet slavnih
Zaljubljeno poletje Ule Furlan