stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zopet razgaljena hči gorskega zdravnika

22. 8. 2017; 08.30
Avtor: K.M.
Ronjo Forcher

Ronja Forcher foto: Promocijska fotografija

Čeprav jo imajo številni še vedno za deklico, je Ronja Forcher že odrasla 21-letnica.

Skoraj pol leta nazaj je igralka Ronja Forcher, ki v priljubljeni seriji Gorski zdravnik igra hči Lili oboževanega Martina Gruberja, gledalce šokirala z golimi fotografijami v reviji, ki jo berejo predvsem predstavniki moškega spola. Popolnoma razgaljene fotografije so se številnim zdele neprimerne, verjetno pa je glavni razlog za to predvsem ta, da na Ronjo številni gledajo kot na simpatično deklico Lili in ne kot na odraslo 21-letnico. Z goloto pa očitno ni zaključila. 

''Nekateri se sprašujejo, zakaj sem se odločila za to potezo. Ker imajo v moji državi tako moške in ženske pravico, da se odločajo zase in živijo svoje življenje s svojimi vrednotami. Ker si želim imeti v svojem življenju vse, kar imam lahko. Ker se želim ljubiti in sprejeti. Ker si zdaj lahko rečem, da sem popolna v celoti. Dekleta in fantje, ljubite se,'' je pred petimi meseci napisala na svojem instagram profilu. Tudi tokrat pa je zgodbo zelo podobna. 

Fotografija, na kateri od pasu navzgor razgaljena pozira mlada igralka je očitno nastala med snemanjem serije, oziroma na lokaciji snemanja, na njej pa se Ronjo vidi zgolj v hrbet. Ob njej pa je napisala: ''Osvobodi se - ljubi se!''

prejšnji članek
Zvezdana Mlakar čisto drugačna
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar čisto drugačna
naslednji članek
FOTO: Poglejte, kako uživata hčerki Ane Dolinar!
Svet slavnih
FOTO: Poglejte, kako uživata hčerki Ane Dolinar!