Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Helena Blagne in Zoran Janković okronala ljubezen!

23. 8. 2017; 07.01
Avtor: D. B.
HELENA BLAGNE1

"Živela ljubezen," pravi Helena Blagne. foto: Arhiv Svet24

Priljubljena slovenska pevka Helena Blagne je na facebooku delila videoposnetek poroke, s katerim je navdušila svoje oboževalce.

Da je slovenska pevka Helena Blagne priljubljena tudi med istospolno usmerjeno publiko, je splošno znano. Konec tedna pa je zapela tudi na poroki istospolno usmerjenih partnerjev v Ljubljani, videoposnetek s poroke pa delila s svojimi sledilci na facebooku (spodaj). "Letos res veliko nastopam na zelo različnih porokah. Ta trenutek v Ljubljani na slovensko-nemški poroki istospolnih partnerjev Damjana in Steffena, ki jih je tokrat poročil župan MOL-a g. Zoran Janković,” je v soboto na priljubljenem družabnem omrežju zapisala pevka ter dodala oznako "živela ljubezen". Z objavo je diva navdušila svoje sledilce. "Čudovito. Obožujem ljudi ki jih ni strah pokazati, kaj so in kdo so ... Za to je pomemben velik pogum. Obsojajo pa itak samo primitivci. Čestitke in naj ostaneta," je zapisala eden od uporabnikov facebooka.

Spomnimo, da je Helena že večkrat nastopila pred gejevsko publiko, med drugim tudi na legendarnih mavričnih nedeljah in kasneje sobotah v ljubljanskem klubu K4. 

Preberite tudi: Jaz s svojimi gubami ...: Brigitte Macron o svoji ljubezni. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Pa smo dočakali tudi njen trebušček
Svet slavnih
Pa smo dočakali tudi njen trebušček
naslednji članek
Tina Maze ob tej fotografiji ni ostala ravnodušna!
Svet slavnih
Tina Maze ob tej fotografiji ni ostala ravnodušna!