nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana igralka odkrito: ob devetih zvečer so me silili v telovadnico

24. 8. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
Gemma Arterton

Gemma Arterton foto: Profimedia

Igralka je razkrila kakšen je v resnici hollywoodski filmski svet.

Igralki Gemmi Arterton številne ženske po vsem svetu zavidajo njeno čudovito postavo. Še posebej je s svojo postavo navduševala v filmu o Jamesu Bondu, kjer je igrala Bondovo dekle.

Med nedavnim gostovanjem na eni od newyorških radijski postaj pa je 31 letna igralka odprto spregovorila o hollywoodskih producentih, ki so večkrat prestopili dobro mero zdravega okusa. "Na snemanje v Maroko so mi poslali osebnega trenerja, da bi mi pomagal izgubiti odvečne kilograme, v telovadnice pa so namestili kamere, da bi imeli dokaze, da resnično telovadim. Izkušnja je bila zame precej travmatična, saj sem se ves čas spraševala ali sem resnično videti tako zelo slabo, da moram imeti osebnega trenerja," je dejala igralka. "Enkrat mi je eden od producentov, ki je imel kar nekaj kilogramov preveč, dejal, da ne smem jesti suhih marelic, ker so preveč redilne."

A to še ni vse. "Ob devetih zvečer bi vzeli moje telesne mere in nato poklicali mojega osebnega trenerja in ga vprašali zakaj nisem v telovadnici. Nato pa sem mogla ob devetih zvečer v telovadnico, kjer so me snemali, kasneje pa posnetek poslali producentu, da bi ta verjel, da sem zares bila v telovadnici," je še dodala lepa igralka. Verjetno se strinjate, da nikakor ne potrebuje osebnega trenerja, saj je videti naravnost čudovito.

Gemma Arterton foto: Profimedia

Gemma Arterton foto: Profimedia

prejšnji članek
Priljubljeni Željko Joksimović se tega resnično sramuje
Svet slavnih
Priljubljeni Željko Joksimović se tega resnično sramuje
naslednji članek
Nekoč fatalna plavolaska, danes ostarela debeluška
Svet slavnih
Nekoč fatalna plavolaska, danes ostarela debeluška