Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mame Severinin sin ne more zatajiti!

24. 8. 2017; 06.01
Avtor: D. B.
Milan Popović in Severina

Severina in Milan Popović z malim Aleksandrom v vozičku. Nekoč srečno zaljubljena, danes se ne preneseta ... foto: Facebook

Priljubljena hrvaška pevka Severina pravi, da ji njen mali Aleksander pomeni vse v življenju. Podobna sta si kot jajce jajcu.

Priljubljena hrvaška pevka Severina Kojić se je na instagramu (spodaj) pohvalila s fotografijo svojega sina Aleksandra in vsem pokazala, kako velik je že njen fantek. Deček, zaradi katerega je pred kratkim s svojim bivšim soprogom Milanom Popovićem na sodišču bila odmevno bitko za skrbništvo, je s svojim videzom navdušil njene sledilce - nasmejani 5-letnik je namreč na las podoben svoji mami, kar so opazili tudi Severinini oboževalci. Kako rada ga ima pevka in da ji prav on pomeni vse v njenem življenju, pa je razkrila s pripisom ob objavljeno fotografijo.  

Aleksander je sicer edini otrok hrvaške pevke. Čeprav si je glasbenica z novim življenjskim sopotnikom Igorjem Kojićem želela še enega, ji ta žal ni bil usojen. Razkrila je namreč, da je bila na umetni oploditvi, a je zaradi izjemnega stresa, ki ji ga je v tistem času povzročal bivši partner, otroka izgubila.  

Preberite tudi: Poglejte, kaj v roki drži Tanja Žagar! Je zmagala v velikosti? Kliknite tukaj! 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

prejšnji članek
Razkošno uživanje slovenske plesalke
Svet slavnih
Razkošno uživanje slovenske plesalke
naslednji članek
Slavna pevka telovadila in jih skoraj pokazala
Zdravje
Slavna pevka telovadila in jih skoraj pokazala