favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Leto dni po sinovi smrti: Odkrito priznanje Edite Cetinski Malnar

27. 8. 2017; 07.30
Avtor: D. B:
edita cetinski

"Nihče, ki ni doživel tega, ne more razumeti, kako boli," pravi priljubljena televizijska voditeljica. foto: Mediaspeed

Mineva leto dni od smrti njenega sina. Edita Cetinski Malnar priznava: "Vidova smrt je postala del mene, spremenila me je."

V teh dneh mineva leto dni, odkar je televizijska voditeljica TV Slovenija Edita Cetinski Malnar izgubila svojega sina Vida. Kot je priznala za revijo Zvezde, ji je še vedno težko. "Nihče, ki ni doživel tega, ne more razumeti, kako boli. Meni je tudi po vsem tem času še vedno težko, poskušam iti naprej, kakor vem in znam. Iščem smisel in odgovore, zakaj se je moralo zgoditi. Težko je sprejeti, še težje razumeti, najtežje pa se pobrati. Vidova smrt je postala del mene, spremenila me je in zaznamovala,” je povedala priljubljena voditeljica za Zvezde.

Spomnimo, da je Vid ravno končal srednjo šolo in se vpisoval naprej, bil pa je tudi strastni športnik in računalničar. Lani konec julija in na začetku avgusta so si privoščili nekaj oddiha. Čas so preživljali skupaj. Edita, katere oddaja je zelo uspešna, je bila srečna, zadovoljna in vesela, da je na dopustu in s svojimi domačimi. Zato je bil na vroč poletni dan šok toliko večji, ko je šel prejšnji večer Vid spat kot običajno, zjutraj pa se ji ni oglasil. Mama, ki je prišla pogledat, zakaj ga še ni iz njegove sobe, je onemela v grozi ob pogledu na nepremičnega Vida. Umrl je zaradi zastoja srca. 

Preberite tudi: Bahava žena Trumpovega ministra: Raztrgali so jo! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Pozor! Strup na vaših policah supermarketov!
Zdravje
Pozor! Strup na vaših policah supermarketov!
naslednji članek
Horoskop: Ona vam bo vedno dala še eno priložnost!
Horoskop
Horoskop: Ona vam bo vedno dala še eno priložnost!