Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brigitte Macron: Moj bog, videti si kot stara baba

30. 8. 2017; 07.30
Avtor: D. B.
macron radeva

foto: Profimedia

Prva dama Francije Brigitte Macron še vedno vztraja pri prekratkih oblekah in še naprej dviguje prah zaradi svojega modnega sloga.

Na turneji po Vzhodni Evropi je francoski predsedniški par prispel v Bolgarijo, kjer sta ga sprejela bolgarski predsednik Rumen Radev in njegova lepa soproga.

Na srečanju v predsedniški rezidenci ju je v vlogi gostiteljice pričakala Desislava Radeva, lepa soproga bolgarskega predsednika.
Brigitte se je tudi tokrat odločila za kreacijo modne znamke Louise Vuitton – modro obleko, ki je razkrivala kolena prve dame, z dvobarvnim volanom na območju dekolteja – a njeno modno izbiro je popolnoma zasenčila prva dama Bolgarije.

foto: Profimedia

V velikem intervjuju za revijo Elle je Macronova pred kratkim spregovorila o svojem modnem slogu in ljubezni do kratkih kril, ki ji ga mnogi zamerijo, rekoč, da danes nosi "obleke in krila, ki razkrivajo kolena, a niso mini krila."

"Priznam, da sem rada nosila mini krila, ko sem bila mlada, skrivale smo jih v torbice, ko smo šle ven. Šle smo do skrajnosti, od prekratkih do predolgih kril, vse dokler me nekega dne babica ni ujela v eni od takšnih in mi dejala: 'Moj bog, videti si kot stara baba.' Nikoli več jih nisem nosila," je razkrila Macronova.

Desislava Radeva pa je francoski predsedniški par pričakala v svetlomodri obleki, ki je prav tako razkrivala kolena, z velikimi belimi gumbi. Zraven je obula bele čevlje s peto.

Preberite tudi: Presenečenje: Toliko je Melania Trump odštela za obleko. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Tony Cetinski po 25 letih nepreklicno odhaja
Svet slavnih
Tony Cetinski po 25 letih nepreklicno odhaja
naslednji članek
Je mogoče, da je spet povečala dojke?
Svet slavnih
Je mogoče, da je spet povečala dojke?