stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dr. Alexander: V resnici je seksi zvezdnik in šarmantni pevec

4. 9. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
alexander

Mark v vlogi dr. Alexanda Kanhweilerja. foto: Facebook

Ko se na zaslonu zazrete v dr. Alexanda Kanhweilerja, morate vedeti, da ni nič tako, kot se zdi na prvi pogled. Ko odvrže haljo, je Mark Keller nadvse zanimiv in zapeljiv moški …

Nemški igralec Mark Keller je najbolj poznan po vlogi v priljubljeni nemško-avstrijski seriji Gorski zdravnik, kjer igra glavnega zdravnika in dobrega prijatelja glavnemu junaku Martinu Gruberju. Mark se v seriji prelevi v dr. Alexanda Kanhweilerja, ki gledalce pred zasloni zabava zlasti s svojo simpatično obrazno mimiko.

O Marku sicer na naših tleh ni veliko znanega, a morda ste opazili, da se igralčeva snažna srajca napenja pod čvrstimi mišicami, ki jih skriva pod obleko. Kdo je pravzaprav Mark, ko sezuje Alexandove igralske čevlje?

Mark življenski slog že od nekdaj zajema redno vadbo in skrb za zdravo telo. foto: Facebook

Igralec, šarmantni pevec in seks simbol

Še preden je Mark leta 1990 prvič stopil pred kamero kot filmski igralec, ga je publika poznala kot očarljivega pevca. Največ pozornosti je pritegnil v priljubljenem šovu Rudija Carella, sledila je ponudba za eno izmed glavnih vlog v seriji Stars of the South. Leta 2007 je postal eden izmed glavnih obrazov serije Gorski zdravnik.

Utrinek iz serije Alarm za kobro 11. foto: Facebook

Mark še vedno rad poprime za mikrofon in razvaja s svojim šarmantnim glasom (prisluhnite mu v spodnjem videu).  V zadnjih letih se je odzval tudi na sodelovanje z različnimi produkcijami, videli ste ga lahko denimo v vlogi preiskovalca v seriji Alarm za kobro 11. 

Še vedno je v izvrstni kondiciji foto: Facebook

Zdi se, da ga vloga rahlo zmedenega Alexandra na domačih tleh ni zaznamovala, saj so v talentiranem igralcu prepoznali privlačen lik za reklamiranje sodobne fitness vadbe z EMS tehnologijo. V vlogi trenerja je tako postal Mark obraz znamke Xbody. 52-letnik se namreč lahko pohvali z izklesano postavo in kondicijo, ki mu jo lahko zavidajo mnogo mlajši moški. O slednjem pričajo tudi fotografije, ki razkrivajo, da se pod haljo dr. Kanhweilerja skriva zapeljivo mišičasto telo …

foto: Facebook

prejšnji članek
Ta ženska živi brez mila, šampona in deodoranta!
Zdravje
Ta ženska živi brez mila, šampona in deodoranta!
naslednji članek
Maska, ki je obnorela svet
Moda&Lepota
Maska, ki je obnorela svet