favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Manca Špik po rojstvu hčerke: Bom sploh še zmogla?

4. 9. 2017; 08.01
Avtor: D. B.
manca špik

"Ko sem se po rojstvu Lane vrnila nazaj na glasbeno sceno, sem se tega veselila, a vendar je bil, priznam, prisoten tudi strah," je bila odkrita Manca Špik. foto: M24

Slovenska pevka Manca Špik je odkrito spregovorila o strahu, s katerim se je borila po tem, ko se je po rojstvu hčerke Lane vrnila na glasbeno sceno.

Čeprav priljubljena pevka Manca Špik odkrito priznava, da ni bila prepričana, ali bo po rojstvu hčerke Lane sploh zmogla vrnitev na glasbeno sceno in ali jo bodo ljudje sprejeli, pravi, da se ji je s povratkom na glasbeno sceno zgodilo nekaj najlepšega v njeni glasbeni karieri. Pred kratkim je namreč njena pesem Pesem, ki jo izvaja skupaj z zasedbo Kvartopirci, na kanalu Youtube zabeležila milijon ogledov.

"Ko sem se po rojstvu Lane vrnila nazaj na glasbeno sceno, sem se tega veselila, a vendar je bil, priznam, prisoten tudi strah. Me bodo ljudje še sprejeli, bom še zmogla, kaj mi bo v življenje prinesla nova vloga?" se je na instagramu spraševala Manca in dodala: "Prav s to Pesmijo sem se lani vrnila nazaj, ko je bila Lana stara tri mesece. Zgodilo pa se je nekaj najlepšega, kar si glasbenik lahko zaželi. Moje nove pesmi ste tako lepo sprejeli, da sta Oba in Pesem postala največja hita moje kariere nasploh ... Danes praznujem z vami milijon ogledov za Pesem! Hvala vam, ker ste z mano! Tole je samo za vas. V živo, tam, kjer je najlepša," je še zapisala pod videoposnetek, na katerem v živo prepeva Pesem. Nas je s petjem v živo navdušila. Pa vas?

Preberite tudi: Srbski šov z 8-mesečnim dojenčkom. Kliknite tukaj!

A post shared by Manca Špik (@mancaspik) on

prejšnji članek
Zaljubljena Severina mora trpeti grde poglede in žaljivke
Svet slavnih
Zaljubljena Severina mora trpeti grde poglede in žaljivke
naslednji članek
Matjaž Javšnik je svojima otrokoma to položil na srce!
Svet slavnih
Matjaž Javšnik je svojima otrokoma to položil na srce!