profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana mama priznala: "Nimam varuške"

6. 9. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
cheryl

foto: Profimedia

Kljub številnim obveznostim se svojemu otroku 100 % posveča.

Angleška pevka Cheryl je marca prvič postala mamica. Skupaj s partnerjem, 10 let mlajšim glasbenikom Liamom Paynom, sta se razveselila fantka Beara, ki je sveže zaljubljenemu paru življenje obrnil na glavo. Cheryl se le redko pojavi v javnosti, zdaj pa je pojasnila, kako se zadnje pol leta posveča svojemu otroku. 

Skoraj istočasno z novim družinskim članom je Liam Payne pričel tudi s svojo samostojno kariero. Zato je še več odgovornosti padlo na pevko. Le-ta pa se je nikakor ne otepa. To pa je priznala v svojem prvem intervjuju po desetih mesecih. Ta bo v javnost v celoti prišel naslednji teden, nekdaj podrobnosti pa je znanih že danes. "Ko za otroka skrbiš 24 ur na dan," je delček njene izjave, s katero zagotovo namiguje na to, da se svojemu otroku popolnoma posveča. Verjetno pa se bo le-to spremenilo, ko se bo tudi sama zopet začela posvečati svoji glasbeni karieri. 

Je pa pozornost vzbudila tudi s svojim videzom. Le pol leta po porodu je njena postava že izklesana. Cheryl se je kar hitro vrnila nazaj v čase pred nosečnostjo. 

prejšnji članek
'Ko sem odprl past, mi je v glavo butnilo 100 mušic!'
Zdravje
'Ko sem odprl past, mi je v glavo butnilo 100 mušic!'
naslednji članek
Damjana Murka lahko poliže vsak
Svet slavnih
Damjana Murka lahko poliže vsak
#obraziavenija
obraziavenija