Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je moški, ki je prevzel Rosvito Pesek!

7. 9. 2017; 08.01
Avtor: R. T.
mms 08

Rosvita Pesek in njen življenjski sopotnik Mitja Ferenc, s katerim ima danes 22-letnega sina Filipa. foto: Profimedia

Voditeljica Odmevov in priljubljena novinarka na RTV Slovenija je bila nad njim tako navdušena, da je to morala deliti tudi s svojimi sledilci na facebooku.

Televizijska voditeljica Rosvita Pesek ni mogla skriti navdušenja ob videoposnetku, ki si ga je pred kratkim ogledala (spodaj). Z vsemi je delila zdaj že legendarni odgovor trenerja Žalgirisa na vprašanje enega od novinarjev. Videoposnetek je sicer nastal že pred časom, a kot je na priljubljenem omrežju zapisala Peskova, je »tega trenerja treba deliti«.

In kaj je Peskovo v videoposnetku tako navdušilo?

Trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičius, ki je dobro poznan slovenskemu košarkarskemu občinstvu, saj je igral za ljubljansko Olimpijo, je dal v videoposnetku novinarjem vedeti, kaj je najpomembnejše v življenju. Ko ga je novinar vprašal, kaj si misli o tem, da je igralec Augusto Lima sredi polfinalne serije zaradi rojstva otroka zapustil ekipo, mu je odgovoril: "Imaš otroka?" in nadaljeval: "Ko ga boš imel, boš razumel. To je vrhunec življenja ... Misliš, da je košarka najpomembnejša?"

"Ne, vendar je polfinale pomemben," je odgovoril novinar. Na to mu je nekdanji košarkar Olimpije odvrnil: "Ko boš prvič v življenju videl svojega otroka, boš razumel, kaj je najpomembnejša stvar na svetu ... Nič ni tako veličastnega kot to, da se ti rodi otrok. Verjemi mi. Noben naslov ... ne more priti v ospredje.«

Celoten videoposnetek si lahko ogledate spodaj.

Preberite tudi: Jan Plestenjak razočaran: Vse so se obrnile vstran. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Jani Jugovic priznal, da mu ni lahko
Svet slavnih
Jani Jugovic priznal, da mu ni lahko
naslednji članek
Bi ga Tanja Žagar izbrala tudi takrat?
Svet slavnih
Bi ga Tanja Žagar izbrala tudi takrat?