stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uganete, katera je mama?

15. 9. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
natalie in hčerke

Katera izmed lepotic je mati? foto: Instagram

Na fotografiji so štiri lepotice. Ena izmed njih šteje 45 let in je mati ostalim trem dekletom. Kaj porečete, katera bi lahko bila mama?

Natalie Wardell je 45-letna Avstralka, ki je na spletu objavila fotografijo, na kateri pozira skupaj s svojimi tremi hčerami, 21-letno Jazmyne, 19 –letno Tamiko in 17-letno Maddison. Posnetek je sprožil številna ugibanja, katera izmed njih je pravzaprav mati, saj so prav vsa dekleta videti tako mlada, da nobeni ne bi pripisali vlogo matere.

Natalie se ob komentarjih zgolj prikupno namuzne. Za 45-letnico to namreč ni nič novega, saj jo nenehno označujejo za sestro ali prijateljico svojih deklic. Njen videz je tako mladosten, da neznanci na ulici pogosto obstanejo z odprtimi usti, ko jo dekleta pokličejo mama. ''Pravzaprav je v javnosti zelo zabavno. Ljudje se obračajo in gledajo, kje je kakšna mama in kdo se bo odzval na klic,'' smeje pojasnjuje Natalie, ki pravi, da se lahko za mladosten videz zahvali dobrim genom.

Svetlolaska pa seveda tudi sama poskrbi, da je videti kar najbolje. Vsakodnevno namreč telovadi, pazi na prehrano in na splošno živi zelo aktivno življenje. Ponosna vegetarijanka je velika navdušenka nad avtomobili in predana soproga, ki obožuje ples in dobro glasbo. Ukvarja se z organizacijo avtomobilskih dogodkov in otroških festivalov, kot razkriva njen Instagram profil, je torej izjemno aktivna ženska, ki uspešno združuje življenje mladostne žurerke, matere, soproge in poslovne ženske.

Spodnji posnetek razkriva, da je Natalie lepotica, ki stoji ob soprogu, očetu preostalih treh deklet.

Arghhhhhhh they all melt my heart

A post shared by Natalie Wardell (@natwardz_miss5l) on

Just need a pic of my 2 fav colour combo next to #pinkandblack #toiletselfie

A post shared by Natalie Wardell (@natwardz_miss5l) on

prejšnji članek
Marko Potrč je državni prvak!
Svet slavnih
Marko Potrč je državni prvak!
naslednji članek
Tin Vodopivec z novo ljubeznijo
Svet slavnih
Tin Vodopivec z novo ljubeznijo