Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšna je bila preden je postala bojevnica iz Igre prestolov

18. 9. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
Brienne

Gwendoline Christie v vlogi neustrašne viteške bojevnice Brienne. foto: Facebook

Zezdnica Igre prestolov Gwendoline Christie, ki v seriji upodablja lik neustrašne viteške bojevnice Brienne, je razkrila, kako zelo se je spremenila in kaj vse je naredila, da bi le dobila vlogo v planetarno priljubljeni seriji.

Zaradi visoke in mogočne postave ter izrazito moških gibov, si 1,91 metra visoko britansko igralko težko predstavljamo kot zapeljivo žensko, ki rada zdrsne v rožnate obleke. A videz vara, zvezdnica Igre prestolov Gwendoline Christie je bila pred leti natanko takšna, mična svetlolaska, z dolgimi valovitimi lasmi.

Da bi dobila vlogo v Igri prestolov je postrigla dolge lase in se lotila korenite preobrazbe. foto: Facebook

Velika nasprotnica nasilja in nekdanja plesalka je kot deklica sanjarila o karieri ritmične gimnastičarke. Svoj prostor pod soncem je našla v gledališču, kjer je nanizala zavidljivo serijo vlog. Gwendoline se ni kaj prida razlikovala od drugih žensk, z nasmehom pove, da je odraščala ob gledanju Marilyn Monroe, brala je Freuda in Shakespearja ter z zanimanje prelistavala revijo Vouge.

Zaradi strastne želje po vlogi bojevnice Brienne, pa je nadarjena igralka postavila svoje življenje na glavo. Tako močno se je zaljubila v lik, da je imela pred sabo le en cilj, narediti vse, da jo bodo opazili ustvarjalci serije. ''Preden tem sem imela dolge lase, ličila sem se in nosila ženstvena oblačila,'' je povedala svetlolaska, ki je za voljo vloge poskrbela za vizualno in čustveno preobrazbo.

Gwendoline je v vresničnem življenju izjemno ženstvena. foto: Vouge

''Izgubila sem veliko kilogramov, kar mi je uspelo s trdimi delom. Najela sem osebnega trenerja, trenirala sem kickboks, Kundalini jogo in tekla. Da bi dobila vlogo, sem pričela nositi unisex športna oblačila, delala sem na tem, da sem popolnoma spremenila način hoje in gibanja,'' razkriva 38-letnica, ki se v viteški opravi zveste bojevnice počuti več kot odlično. ''Od nekdaj sem si želela ustvariti žar v likih, ki so sicer pogosto spregledani, ker so drugačni, ker ne spadajo v okvirje okolice. ''



Seveda pa zvezdnica potem, ko sezuje bojevniško opravo, ne koraka na okrog v prevelikih moških oblačilih. Gwendoline je zgolj izjemno predana svojemu delu. Na spodnji fotografiji si lahko ogledate, kako zapeljiva je bila igralka pred dnevi, ko so jo v fotografski objektiv ujeli paparaci.

Gwendoline je blestela v zlastih čeveljcih in lahkotni modri obleki. foto: Profimedia

prejšnji članek
Helena Blagne jih je dvignila na noge!
Svet slavnih
Helena Blagne jih je dvignila na noge!
naslednji članek
Neobičajna smrt Matere zmajev
Zdravje
Neobičajna smrt Matere zmajev
#obraziavenija
obraziavenija