pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Obraz Planet TV priznal, da dela napake

29. 9. 2017; 06.30
Avtor: K.M.
The Biggest Loser Slovenija

Voditeljica Špela Grošelj v družbi trenerjev Jana in Nataše. foto: Mare Vavpotič/M24

Jan Kovačič, ki bo v oddaji The Biggest Loser Slovenija, skrbel za fizično kondicijo tekmovalcev, včasih tudi sam naredi kakšne napake, ki jih ne bi smel.

Jan Kovačič je osebni trener, ki bo v novem tekmovalnem šovu The Biggest Loser Slovenija na Planet TV skrbel za treninge tekmovalcev in jim ves čas dihal za vrat. Čeprav sam še kako dobro pozna vsa pravila zdravega življenja, se tudi njemu občasno zgodijo kakšni spodrsljaji in napake, ki se jih seveda dobro zaveda.

"Zavedam se, da včasih premalo počivam. Ne vzamem si dovolj časa za počitek. Čez dan imam veliko obveznosti, potem se prepozno odpravim spat in seveda vsi vemo, da se ponoči telo regenerira. Ja, preveč stvari si nakopljem na glavo in potem nimam časa zase," je dejal Jan, ki že komaj čaka na začetek novega tekmovalnega šova.

foto: Mare Vavpotič/M24

"Nimam vojaškega pristopa"
Pravi, da sam sicer ni strog trener, ko dela s svojimi strankami. "Sem discipliniran in neizprosen, a ne na način, da bi nekoga teroriziral, nimam vojaškega pristopa," pravi in dodaja, da se mu zdi pomembno, da mu človek najprej zaupa in da najprej spozna vzvode, ki posameznika motivirajo.

Najtežji tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija, v katerem bodo tekmovalci bili bitko s kilogrami in se potili pod strokovnim vodstvom trenerjev, zdravnikov in dietetičarke, se na Planet TV začenja že v petek, 6. oktobra, ob 21.05.

Katero znano Slovenko pa Jan Kovačič ljubi? Preverite! 

prejšnji članek
Tanja Žagar: Otročiček bo nočna ptica!
Svet slavnih
Tanja Žagar: Otročiček bo nočna ptica!
naslednji članek
Kmetija: Raje izbral svojo nogo
Resničnostni šovi
Kmetija: Raje izbral svojo nogo