Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nadiya Bychkova je v Veliki Britaniji razočarala

2. 10. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova

foto: Profimedia

Njena koreografija v prvi oddaji angleške različice Zvezde plešejo ni bila najboljša. Tako vsaj pravijo gledalci.

Nadiya Bychkova se je v letošnji sezoni pridružila britanski različici oddaje Zvezde plešejo, Strictly Come Dancing, kjer že nastopa slovenski plesalec Aljaž Škorjanec. Z njenim nastopom oziroma koreografijo predvsem gledalci niso bili pretirano navdušeni. 

Nadiya in njen soplesalec, igralec Davood Ghadami, sta se v prvi oddaji 15. sezone predstavila s plesom quickstep, v katerem pa po mnenju sodnikov nista pokazala dovolj prvin tega plesa. Ker ocenjujejo znano osebnost v paru in ne profesionalnega plesalca, je večino kritik prijel Davood, nad tem pa niso bili pretirano navdušeni gledalci šova. 

"Oprostite, ampak sodniki so udarili mimo. Zakaj ga kaznovati za stvari, nad katerimi nima nadzora. Kar je naredil je bilo odlično, ampak nima besede pri koreografiji ali uporabnosti zgodbe," je zapisal eden izmed komentatorjev na družbenih omrežjih. "Škoda je, da so zvezdniki kritizirani za koreografijo, oni plešejo po navodilih svojega profesionalca," je tudi eden izmed komentarjev. "Slaba koreografija, slaba izbira glasbe," pa je zapisal še eden izmed komentatorjev. 

Sodniki in gledalci pa so Nadiyjo pokritizirali tudi zaradi številnih trikov, s katerimi je odvračala pozornost (odpenjanje krila, spuščanje las ...). Vseeno pa se moramo zavedati, da se je Nadiya oddaji šele pridružila in še nima toliko izkušenj kot preostali plesalci. Sta pa se skupaj z Davoodom vseeno uvrstila v naslednji teden in bila tudi varna pred izločanjem. V nadaljevanje oddaje pa se je direktno uvrstil tudi Aljaž Škorjanec skupaj s svojo soplesalko Gemmo Atkinson

Nadiyin nastop si lahko ogledate spodaj: 

prejšnji članek
Qlandia Kranj je odprla vrata avenij v popolnem sijaju
Moda&Lepota
Qlandia Kranj je odprla vrata avenij v popolnem sijaju
naslednji članek
Marjan Novina se je od nje poslovil po 23 letih
Resničnostni šovi
Marjan Novina se je od nje poslovil po 23 letih
#obraziavenija
obraziavenija