stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Znani Slovenci so se odkrito smejali Vidu Valiču

2. 10. 2017; 02.55
Avtor: K.M.
vid valic

foto: Urška Boljkovac

Slovenski voditelj in komedijant Vid Valič navdušuje z novo predstavo Tvoj bodoči bivši mož.

Vid Valič bi se rad poročil. Že od nekdaj. A, kaj narediš, če se hočeš poročiti, pa ne najdeš prave? Kaj narediš, če najdeš pravo, pa se ona noče poročiti s tabo? Kaj narediš, če zasnubiš 20 žensk v dveh letih in ti vsaka reče: »Ne?!« In kaj narediš, če ti kakšna reče: »Da?«

Center kulture Španski borci v Ljubljani je gostil premiero nove gledališke komedije Vida Valiča, v kateri se ukvarja s tematiko porok, ločitev, koruzništva, romanc za eno noč in ljubezni za vse življenje. Predstava pa že obiskuje celo Slovenijo. 

Vid Valič je s svojo novo komedijo, ki jo odlikujejo univerzalne teme, scenaristična presenečenja, žanrska raznolikost in obilje osebnih anekdot iz ljubezenskega življenja, očitno zadel žebljico na glavico, saj so bile že vse ogrevalne predstavah po Sloveniji razprodane, v Ljubljani polni že tretji termin, željno pa ga pričakujejo tudi v mestih, ki jih bo obiskval v naslednjih tednih in mesecih. Z vsebino in izvedbo je osvojil tako ljubitelje kot poznavalce žanra, najboljši pokazatelj valitete pa so salve smeha in do solz nasmejani obiskovalci, ki se podajajo na to uro in pol dolgo zabavo.

Jože Robežnik, Neisha in Peter Poles. foto: Urška Boljkovac

Z Vidom so se v Ljubljani do sitega smejali in podružili tudi Peter Poles in Nika Veger, plesalka Nika Hrovat, igralke Rahela Klopčič, Ajda Smrekar in Nina Miri Zalar, pevka Neisha, Aleš Dolinar - DJ Bucy, Jože Robežnik, Franci Kek, medijski mogotec Leo Oblak, improvizatorji Luka Korenčič, Vanči Žorž in Juš Milčinski pa Toni Cahunek, mojster komedije Jure Karas z Urško Mlakar, komiki Klemen Bučan, Mirza Tvrtković in Lucija Ćirović ter številni drugi. 

Lucija Ćirović in Vid Valič.

Lucija Ćirović in Vid Valič. foto: Urška Boljkovac

Nika Veger in Peter Poles.

Nika Veger in Peter Poles. foto: Urška Boljkovac

Jože Robežnik in Ajda Smrekar.

Jože Robežnik in Ajda Smrekar. foto: Urška Boljkovac

prejšnji članek
Zvezdnice danes ne bi prepoznali!
Svet slavnih
Zvezdnice danes ne bi prepoznali!
naslednji članek
Moderne mame imamo pomočnike: Igralne urice
Moda&Lepota
Moderne mame imamo pomočnike: Igralne urice