stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nick Vujičić: Razkril spol enojajčnih dvojčkov

6. 10. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
nick2

Nickova družina je presrečna. foto: Facebook

Nick je po celem svetu znan kot javni motivator in govorec, poleti pa sta z ženo razkrila, da se jima je uresničila velika želja.

Nick in Kanae Vujčić sta v mesecu juliju s sledilci na družbenih omrežjih delila posnetek iz ultrazvoka, ki je potrjeval, da je par zopet v veselem pričakovanju. Še več, sinovoma Kiyoshiju in Dejanu se bosta kmalu pridružila dvojčka. Zdaj pa je že znano, katerega spola bosta. 

Spol sta prvič razkrila med zabavo, ki je v tujini zelo priljubljena. Do nje spol otroka skrivajo pred najbližjimi in družino, na njej pa na poseben način razkrijejo, kateri spol pričakujejo. Posnetek avgustovskega dogajanja pa si lahko ogledate spodaj. 

Zdaj pa je na svojem facebooku svoj pogled na nosečnost in dvojčka razkrila tudi Nickova žena Kanae. 

"Počutim se preobremenjeno, zaradi družinske dinamike, prijateljev, ki se borijo, trpeči svet me popolnoma potre. Danes pa se obračam k njemu, tistemu, ki je dal vse, da smo lahko srečni in imamo upanje. Odločila sem se, da se bom veselila. Ne, da mi je vseeno za naštete stvari, ampak ker moramo postaviti svoje meje. Deklici v 26. tednu nosečnosti," je Kanaea zapisala ob nosečniški fotografiji in s tem še enkrat potrdila, da se bosta z Nickom razveselila kar dveh deklic. 

Nick s soprogo Kanae, ki pod srcem nosi dvojčici. foto: Facebook

Nick je srca številnih ljudi po svetu osvojil s svojo neverjetno voljo do življenja, ki jo z motivacijskimi govori in knjigami širi tudi med ostale. Avstralec srbskega rodu se je namreč rodil z redko motnjo v razvoju, za katero je značilna odsotnost vseh štirih udov. Kljub nekaterim težkim trenutkom v odraščanju, pa Nicka le-to ni oviralo pri dejstvu, da je živel polno življenje polno izzivov. 

prejšnji članek
Vzgoja otrok v prometu
Moda&Lepota
Vzgoja otrok v prometu
naslednji članek
Oktoberfešta z Modrijani in Jasminom Stavrosom!
Svet slavnih
Oktoberfešta z Modrijani in Jasminom Stavrosom!