Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na Portugalskem odmeva slava slovenske imitacije Salvadorja Sobrala!

10. 10. 2017; 06.30
Avtor: V. M.
lea sirk Salvador

Vokalistka Lea Sirk v Salvadorjevih čevljih .... foto: Miro Majcen

Nastop Lee Sirk, ki se je v prvi oddaji Znan obraz ima svoj glas prelevila v Salvadorja Sobrala, odmeva na portugalskem.

Vest o Leini preobrazbi v zmagovalca letošnje Evrovizije Salvadorja Sobrala, je poneslo prek meja Slovenije. O osupljivi imitaciji namreč poročajo tudi na Portugalskem, kjer so nad nadarjeno pevko naravnost navdušeni. Lea pa ni pritegnila le pozornost spletnih in tiskanih medijev, posnetek nastopa objavljajo namreč tudi televizijske hiše.

Lea Sirk

Kot poročajo, portugalski jezik slovenski vokalistki ni predstavljal nobenih ovir, odlično pa je upodobila tudi mimiko, tako značilno za priljubljenega pevca. Lea je po oceni portugalskih medijev izvedla nastop, ob katerem težko ostaneš ravnodušen, video imitacije, ki je bil na youtube kanalu objavljen kot domači posnetek pevkinega televizijskega nastopa, pa je hipoma postal viralen.

S poročanjem tujih medijev je seznanjena tudi Lea, ki je veselo novico delila s prijatelji na facebooku: ''Na Portugalskem po tv medijih še kar pridno objavljajo posnetek imitacije Amar pelos dois. Občutek je super! Samo še počakamo Salvadorja, da se dobro pozdravi, nabere moči ... potem pa jo lahko že skupaj odpojeva.''

prejšnji članek
Darja Gajšek: Končno se je vse postavilo na svoje mesto
Svet slavnih
Darja Gajšek: Končno se je vse postavilo na svoje mesto
naslednji članek
Natalija Kolšek: Vse imam!
Svet slavnih
Natalija Kolšek: Vse imam!